Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is elmennetek 38 hetesen?

Ti is elmennetek 38 hetesen?

Figyelt kérdés
Hnap nagybevasarlasra megyek a parommal. Igazabol van kedvem es nyugos sem vagyok ehhez,csak kicsit tartok tole h beindul a szules a sok setaba. Legalabb 5 uzletlancba megyunk,amit vegigjarni nem kis seta. 2 napja elment a nyakdugom is. Mindig a parom vasarol,de most butort is veszunk es enis ott akarok lenni :) csak tartok tole h rossz helyen folyik el a magzatviz :)
2012. júl. 27. 17:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én nem mennék, főleg h a nyákdugó is elment.
2012. júl. 27. 17:12
 2/15 A kérdező kommentje:
Hat igen. Enis erosen gondolkodom,csak annyira termeszetesnek erzem h menni akarok,meg nem is erzem magam 38 hetesnek.. Kozben az agyam mast mond.
2012. júl. 27. 17:16
 3/15 Anita8401 ***** válasza:
100%

Szerintem ha menni akarsz és jól vagy mennyél nyugodtan,legfeljebb majd minden helyen ahol csak lehet pihenj ès ülj le egy kicsit ha meg elfolyik a magzatvíz valahol akkor írány a kórház ès babával mész haza :-)

20 hetes kismama

2012. júl. 27. 17:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Lehet h a csomagom el kellene vinnem azert. Elfer a kocsiban vegulis. Furi mert barmikor szulhetek es vhol nem erzem.. Nem tudom ertheto-e. :)
2012. júl. 27. 17:21
 5/15 anonim ***** válasza:
75%

Azért vagy ilyen "virgonc", mert un. fészekrakó ösztönöd beindult , ami már a 6-7. hónaptól jelentkezik, hogy nagyon aktív egy kismami. Én is ilyen voltam, főleg az elsővel, 2 naponta kakaóscsigát sütöttem (gyúrtam a tésztát, meg ilyenek...) úgy a 38. hét tájékán :)

Hát figyelj, csomagodat vigyétek, aztán meglátod , ha görcsölne, fájna, elmenne a víz, akkor tudod hogy már nem kell tovább vásárolni! :))

2012. júl. 27. 17:26
 6/15 anonim ***** válasza:
86%
Ugyan már! miért ne mennél? nem egyedül leszel, hanem a férjeddel, gondolom kocsival mentek, tehát csomag az autóba, és mehettek... ha elfolyik, hát elfolyik a magzatvíz, attól még nem fog ott megszületni a baba hidd el :) szerintem rosszabb verzió, ha egyedül vagy otthon, férjed a boltokat járja, és menni kellene a korházba.
2012. júl. 27. 17:26
 7/15 A kérdező kommentje:
Hat igen. Tenyleg nagyon aktivnak erzem magam :) a hasam sem nagy,gondolom ezert sem nyugoskodom. Es igaz,rosszabb ha egyedul lennek itthon.
2012. júl. 27. 17:33
 8/15 anonim ***** válasza:
Naná,hogy menjél. A cuccod vidd, te meg csak vásárolj! Max ne egy napra sűrítsétek be az öt helyet,hanem két napra. Én már túrázni is elmennék,csak hogy kibújjon, most már ilyenkor mindegy ez a két hét. Üdv, szintén 38heteske.
2012. júl. 27. 18:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a lényeg, hogy a kórházi csomagod nálatok legyen már, ha beindul a szülés, akkor tudtok menni a kórházba. :-)

Könnyű szülést!

2012. júl. 27. 18:46
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én mennék,ha mi elmegyünk valahova hosszabb útra,én már viszem magammal a kis könyvemet és akkor bármi van,nálam vannak a papírjaim.Én pl.holnap lagziba megyek,jó lehet nem ugyanaz,de az is jó program.Tudom ott ülök......stb,de én akkor sem hagynám ki.

37+5hkm

2012. júl. 27. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!