Ti is elmennetek 38 hetesen?
Szerintem ha menni akarsz és jól vagy mennyél nyugodtan,legfeljebb majd minden helyen ahol csak lehet pihenj ès ülj le egy kicsit ha meg elfolyik a magzatvíz valahol akkor írány a kórház ès babával mész haza :-)
20 hetes kismama
Azért vagy ilyen "virgonc", mert un. fészekrakó ösztönöd beindult , ami már a 6-7. hónaptól jelentkezik, hogy nagyon aktív egy kismami. Én is ilyen voltam, főleg az elsővel, 2 naponta kakaóscsigát sütöttem (gyúrtam a tésztát, meg ilyenek...) úgy a 38. hét tájékán :)
Hát figyelj, csomagodat vigyétek, aztán meglátod , ha görcsölne, fájna, elmenne a víz, akkor tudod hogy már nem kell tovább vásárolni! :))
Az a lényeg, hogy a kórházi csomagod nálatok legyen már, ha beindul a szülés, akkor tudtok menni a kórházba. :-)
Könnyű szülést!
Szia!
Én mennék,ha mi elmegyünk valahova hosszabb útra,én már viszem magammal a kis könyvemet és akkor bármi van,nálam vannak a papírjaim.Én pl.holnap lagziba megyek,jó lehet nem ugyanaz,de az is jó program.Tudom ott ülök......stb,de én akkor sem hagynám ki.
37+5hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!