Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is elmennetek 38 hetesen?

Ti is elmennetek 38 hetesen?

Figyelt kérdés
Hnap nagybevasarlasra megyek a parommal. Igazabol van kedvem es nyugos sem vagyok ehhez,csak kicsit tartok tole h beindul a szules a sok setaba. Legalabb 5 uzletlancba megyunk,amit vegigjarni nem kis seta. 2 napja elment a nyakdugom is. Mindig a parom vasarol,de most butort is veszunk es enis ott akarok lenni :) csak tartok tole h rossz helyen folyik el a magzatviz :)
2012. júl. 27. 17:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Elmennék,ma 2 hetes a babám.2 hete szerda este fodrásznál voltam,csütörtökön este meg a szülőszobán.Nem leszel egyedül,én sem voltam.Nekem pl 35 hetesen távozott a nyákdugó,tehát az eltávozása nem azt jelenti,hogy 20 percen belül szülsz.Sajnos,azt kell mondjam-elég morbidul hangzik,de ez az igazság-,hogy akkor egész terhességed alatt,de a 30.hét után meg főleg nem kéne kimozduljál,hisz bármikor megszülhet az ember.Persze,értem 38 hetes vagy,ez már tényleg a vége fele,de a magzatvíz bármikor elfolyhat,lehet éppen akkor,amikor leugrasz a postára.Mellékesen 39 hetesen annyit sétáltam,hogy beinduljon a szülés aztán,semmi.40+6-ra szültem.Megnyugvásként viheted magaddal kórházi csomagot,de ha még 3 hétig nem szülsz nem állhatsz vigyázzban addig.Lényeg,hogy nem vagy egyedül.
2012. júl. 27. 19:58
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen. Igazatok van es enis igy dontottem h elmegyek,mar nagyon varom. A rucimat is osszekeszitettem mar :) hat ahol lakunk onnan kb 40 km-re leszunk ugyh kell is h vigyem a csomagot. Igazabol uton leszunk egesz nap,mar beigertettem a parommal egy mekizest is ;). De annyira elevenemben vagyok h csak na. Persze mihelyt hazaerunk kidolok sztem,de az mindegy. Meg vhogy nem is erzem (ami tudom h nem jelent sokat) hogy 1heten belul megszulok. Sztem kivarja a 40-et,es amig birom kihasznalom meg ezeket a kis idoket (imadok terhes lenni).
2012. júl. 27. 20:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én szülinapi buliba indultam,csak beugrottam előtte még egy NST-re ...a szülőszobán kötöttem ki ,talpig sminkben,meg kiöltözve :DDD

Menj nyugodtan!!!Vidd a cuccod,én azt sem vittem:D ...mégis lett gyerek belőle :D

2012. júl. 27. 20:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia

Én annó az első gyerkőcömmel 36 hetesen mentem férjhez. Igaz kicsi esküvő és utána ebéd volt, de egész nap elvoltunk. Én is vittem a cuccom, ha esetleg az anyakönyvezetőtől menni kellene a szülőszobára.

Most, a másodikkal pedig a 37. héten megyünk egy esküvőre és lakodalomba. Oda is viszem a cuccom.

El se tudnám képzelni, hogy csak azért itthon maradjak, mert terhes vagyok. ha jól érzed magad akkor miért ne mennél? Vidd a cuccod, ha fáradsz pihenj, ha rosszul vagy irány a kórház vagy haza. :)

Jó vásárlást!

2012. júl. 27. 23:23
 15/15 anonim ***** válasza:
A szülésem után a szobatársam mesélte, hogy ő 30 perces, rendszeres fájásokkal még elment a Brendonba egy utolsó bevásárlásra. :) (Igaz, hogy utána még egész este és éjjel otthon vajúdott, rákövetkező estére szült meg, tehát nem volt gyors lefolyású.)
2012. júl. 28. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!