Elmennétek moziba 35 hetesen?
Szia!
Én már azért nem mentem el akkor,mert állandóan pisilni jártam,és a derekem se bírta a 2 órás ülést.Egyébként szerintem nincs akadálya. :-)
Nem.
Kényelmetlen az ülés, derékfájás, állandó wc-re járás. Plusz akár milyen szende a film, üvöltenek a hangszórók, a baba meg ki akar ugrani a hasadból. A kukoricázó nassolók ételének szagától meg rosszul lettem volna.
De nem mindenki ilyen mimóza. Van, aki még csak ilyenkor megy egyet horvátba lubickolni. A döntés a Te jogod.
Elmennék. Bár nem egy akciófilmre, de ez én vagyok. Ha megyünk, mindig úgy hogy a szélére foglalunk helyet az ajtó mellé, így ha pisilnem kéne, akkor felállok és kimegyek. Eddig még nem kellett kimennem, bár sokat járok pisilni, de mindig kibírtam a film végéig úgy hogy előtte is voltam.
Csak úgy készülj ha mész hogy légkondi van, és leizzadtan ebből a nagy melegből beülni a hidegbe...meg ne fázz. Én midig viszek pulcsit.
Tehát én mennék ha tudok. Most is menni fogunk valamelyik nap.
Minden jót! 31 hetes kismama
simán. csakúgy mint az előttem szóló a sor szélére ülünk, ha ki kell menni egyszerűbb legyen. a pattogatott kukorica egyébként jó a gyomorégésre. csak a lábam dagad nagyon, de legutóbb előbbre ültünk ahol senki nem ült, és fel tudtam tenni a lábamat, természetesen a cipőmet levettem. a hanghatások ellen,pedig mindig viszek egy vastag polár pulcsit s jól betakargatom vele a pocakot:)
L. 38+3
Persze. Főleg ha kibírsz annyit ülve és pisilés nélkül.
De én csak valami vígjátékra mennék, mert az ijedős filmeknél magam is akkorát ugrok, hogy az tutira nem tenne jót most a babának! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!