Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmennétek a helyemben 34...

Elmennétek a helyemben 34 hetesen?

Figyelt kérdés
Nem tudom merjek e elmenni, a sógornőméknek ma van az eljegyzési party-juk, de nem tudom merjek e menni, eddig szerettem volna, de most egy kicsit elbizonytalanodtam, nem e lesz rosz hatással a pocaklakómra az élő zenekar, ami biztos elég hangos és félek, gohy megviseli majd a kis drágámat, lehet butaság és csak túlbonyolítom a dolgot, de nagyon féltem, mert veszélyeztetett kismama vagyok, 26 hetesen visszatartásra egy felfázás miatt bekerültem, azóta szigorúan pihennem kell, most jól érzem magam, nem vagyok gyenge és jó is lenne egy kicsit kikapcsolódni, mit gondoltok veszélyes lenne így elmenni?
2009. jún. 27. 09:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha veszélyeztetett vagy inkább ne.

(ha ez nem lenne én mennék)

Pihenj,nem lenne jo ha bármi történne a 36. hét előtt,főleg ha visszatartás miatt már voltál korházban.

2009. jún. 27. 09:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanez volt szilveszterkor.El akartam menni egy bálba,de elbizonytalanodtam és otthon maradtam.Este meg kórházba kerültem.Szóval még szerencse hogy nem mentem el.

Persze ez csak az én tapasztalatom,de én ha elbizonytalanodom,csak magamra hallgatok.Ráadásul pihenésre vagy ˝ítélve˝...

Amúgy ha elmész,és jól fogod magad érezni,tuti hogy a baba is érezni fogja a jókedved.

34 hetes kismami

2009. jún. 27. 09:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem elmehetsz nyugodtan. Max. nem táncolsz, hanem beszélgetsz az ismerősökkel és ha már úgy érzed, h nem bírod, akkor szólsz a párodnak és hazamentek. Gondolom nem csak otthon vagy a többi napokon, szerintem nyugodtan menj el, ennyi jár :)
2009. jún. 27. 09:54
 4/10 A kérdező kommentje:
a férjem is azt mondta, ha gondolom hívjuk anyukámat és értünk jön, csak olyan fura eddig alig vártam, hogy mehessünk most meg tiszta bizonytalan vagyok, azt is olvastam, hogy a hangos zene árt a pocaklakóknak és ezért is félek, de jó lenne már egy kicsit kimozdulni, mert egy 10 perces sétán és a dokin kívűl máshová nem is járok.
2009. jún. 27. 10:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha van aki jöjjön érted,akkor szerintem nyugodtan elmehetsz.A baba úgyis jelezni fog,ha nem tetszik neki a zene,azt érezni fogod.Én voltam a szilveszteres válaszoló,de elmennék a helyedben...már nem sok van a baba érkezéséig,lehet hogy mostanában már úgysem fogsz tudni bulizni.

Jó szórakozást!

2009. jún. 27. 10:09
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem menjél el nyugodtan. Nem lesz semmi baj. Tudod, ami jó a mamának, az jó a babának is.
2009. jún. 27. 10:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyosak vagytok:)
2009. jún. 27. 10:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én is veszélyeztetett voltam,bár én 38 hetesen, de elmentem az aug. 20-i bulira, zene-tüzijáték,és még túl is hordtam a bébit:-))Most menj egy kicsit kikapcsolódni, ha megszületik a baba, akkor pár hónapig úgysem lesz lehetőséged:)
2009. jún. 27. 10:12
 9/10 anonim ***** válasza:

én is hasonló cipőben vagyok.juli 18-ra lánybucsura vagyok hivatalos-akkor leszek 35 hetes.majd aug elsején meg lesz az esküvő-ekkor meg 37 hetes.az esküvővel még nincs is gond,mert 37 hetesen már kijöhet(de azért még maradjon ott)na a lényeg hogy én is pihire vok itélve mert 1100 es a méhszájam.és igy egy kicsit parázok elmenni.nem tudom mit csináljak.de szerintem ha elmész egy picit,és ha már nem birod akkor meg hazamész,nem lesz belőle gond.

32 hetes.

2009. jún. 27. 10:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Én elmennék a helyedben, ha jönnek érted pláne.Nekem nyitva van 20. hétttől a méhszájam, és én is pihenésre vagyok ítélve,de mikor bálba lettünk hivatalosak, még a doki is mégkérdeztem hogy elmehetek e?És ő mondta hogy miért ne, a zene nem árt neki, max. nem táncolok.

Én kihagytam, de megbántam, még a védőnőm is mondta hogy butaság volt kihagyni.

2009. jún. 27. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!