Ti elmennétek így?
Figyelt kérdés
A kiírt idő előtt 10 nappal lenne egy családi összejövetel.kb 1,5-2 óra az út.(mondjuk nincs kedvem menni).2012. máj. 20. 18:10
1/13 anonim válasza:
Ha nem lenne kedvem menni, akkor nem mennék. : )
2/13 anonim válasza:
nem. mivel nincs kedvem és amúgy meg a közelgő terminusra fognám.
3/13 anonim válasza:
Én sem mennék, meg fogják érteni!
4/13 anonim válasza:
Dehogy mennék, ember! 34 hkm vagyok, és két barátnőm is megszült a múltheti front miatt, az egyik 36, a másik 37 hetes korában (mindkettőnél minden rendben, képzeld!), és 1,5 órányira mit csinálsz, ha folyik a víz. Én a sarki bolton is gondolkodom majd a 37. héttől. :-) Ezen nehogy gondolkodj! Tényleg, mit csinálnátok, ha nyilvános helyen folyna el a viz?
5/13 anonim válasza:
Attól függ, mivel mentek. Ha vonattal az kicsit jobb, mint a busz, vagy az autó, mert ideális esetben a sinek nem hepe-hupások. :) De ha én te lennék, akkor én se mennék, viszont biztos sz.r lesz egyedül otthon... Bár gondolom, ha te nem mész, akkor a párod se...
6/13 A kérdező kommentje:
Kocsival mennénk.Egyébként a közelgő szülés miatt nincs kedvem menni.Második baba lesz,így nem biztos,hogy lesz idő visszaérni pláne,ha utána itthon (Pest) dugóba keveredünk.(Mondjuk nem törvényszerű,hogy a második,vagy többedik bébi hamarabb megszületik)
2012. máj. 20. 19:08
7/13 anonim válasza:
úú a kocsi az rázós téma szó szerint. SZóval akkor inkább mondd le. Tuti megértik majd. Ha meg fújognak emiatt, akkor barbárok és nem kell velük törődni! De biztos megértik!
8/13 anonim válasza:
Sehova nem mennék akkor ha nincs kedvem, terhességtől függetlenül :-)
9/13 anonim válasza:
Nem mennék, nem vagyok paramami, de gyakorlatilag mindenórásan nem mennék olyan helyre, ahová kedvem sincs!
Amúgy a két óra akár durva is lehet, ugyanis amíg az első babámmal vajúdtam 14 kemény órát, addig a második baba az első kósza, alig érezhető "fájás" után két órával a kezemben volt! Ráadásul kevés rosszabb dolgot tudok elképzelni, mint órákat ülni a kocsiban fájásokkal....
Maradj otthon, csak akkor menj bárhová, ha kedved van hozzá, egyébként ne.
10/13 anonim válasza:
Én 9 nappal kiírt előtt szültem, hidegfrontra.
Másnap akartam pedig Pestre utazni a vizsgámra készülni (összvissz oda 3 óra az út + uez vissza), hát kútba esett a tervem.
Most jön a 2. majd a nyáron, hát ilyen terveim biztosan nem lesznek már. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!