Bamboochatheone kérdése:
Ti elmennétek ha lenne Mátészalkán egy szülésre felkészítő tanfolyam?
Figyelt kérdés
Egyik kedves ismerősöm szeretne egy ilyen tanfolyamot indítani a szülészeten ha lenne elég jelentkező, de ehhez tudni kellene hogy eljárnának-e az előadásokra. Nagyon jó dolognak tartom hogy ilyen segítőkész a leendő és már gyerekes anyák felé. Ha téged érdekelne akkor írd le hogy miben szeretnél segítséget kapni, és hogy eljárnál-e egy ilyen kis oktatásra. Köszönöm.:)2012. ápr. 9. 13:10
1/6 anonim válasza:
Bár én nagyon messze lakom Mátészalkától, de én spec azt gondoltam, hogy mindenki valahogy megszült, én is meg fogok. Nem mentem előtte semmilyen tanfolyamra (igaz nem is volt a környéken), amit aztán rettenetesen megbántam, mert jó lett volna ha kicsit fel tudok rá készülni, mert a szülés nem sétagalopp és az ember a megfelelő technikával sokat tud magán segíteni.
2/6 anonim válasza:
Én elmennék (de Mátészalkára nem, mert nem oda tartozom), első szülésem előtt elmentem és nagyon hasznos volt.
Biztos lenne jelentkező bőven.
3/6 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, 10 éve volt valami hasonló, azóta elsikkadtak ezek, pl terhestorna sem volt két éve. Valószínűleg nem fogok már szülni, de ha lenne, elmennék.
4/6 anonim válasza:
Háááát Szalka azért nem olyan nagy város, tele cig... kisebbséggel, sztem Nyíregyen esélyesebb lenne
5/6 anonim válasza:
Bár én nem a környéken lakom, de biztos hogy nem mennék el. Ha látnám és tudnám hogy/hol zajlik az egész onnantól kezdve csak az járna az agyamban és beleőrülnék szép lassan.Jobb ha nem tudom.
6/6 anonim válasza:
Én elmennék, voltam is már felkészítőn, igaz nyíregyházi vagyok és itt voltam. Az a típus vagyok, aki szereti tudni mi vár rá. Van akiket ez riaszt, nekem is van ilyen ismerősöm.
Én jó ötletnek tartom, az ilyen lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!