Tegnap meghalt a nagymamám.38 hetes terhesen ti elmennétek a temetésre?
De mikor lesz a temetés? Gondolom az még 1-2 hét.
(Legalábbis nálunk így volt.)
Hát abból ítélve, ahogy vacillálsz a dolgon, szerintem ne menj. Itt többen közülünk gondolkodás nélkül mennénk, ha te nem, akkor inkább maradj otthon, és gondolj onnan a nagymamádra. Megszólni senki sem fog érte téged.
egyik előző
Utolsónak valahol igaza van. Nekem eszem ágában nem volt senkit megkérdezni, evidens volt, hogy megyek kinyílt méhszájjal is. Meg se fordult a fejemben, hogy szülni fogok, pedig veszélyeztetett voltam. Egyszerűen annyira máson (mamámon) járt az eszem, hogy bele se gondoltam, hogy szülés is lehet. És nem is lett.
De te gondolkozol, szóval nem vagy biztos benne, hogy akarsz menni. Inkább akkor maradj tényleg otthon, ott is lehet megemlékezni. Mert ilyen esetben tényleg csak arra fogsz gondolni, nehogy baj-szülés legyen ott és akkor, hogy biztos az lenne belőle.
Nem történik semmi gond ha nem mész, pláne ha anyukád is ezt mondja.
Nem vagyunk egyformák. Nem tőlünk fogod megkapni a választ, hogy mit tegyél. Csak te tudod , csak te érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!