Titeket nem szoktak furcsa szemmel nézni az utcán a nagy poci miatt?
túl idős vagy már a babázáshoz, túl fiatal vagy még hozzá...
van olyan akiknek semmi sem jó.
igaz még fiatal 10 hetes vagyok, de már most félek az emberek "támadásaitól".
22L
Én gipszelt lábú nem voltam, csak kezű, de az is hasonló helyzet, mert egy kézzel megtartani magad, ha nagyot ránt a busz, szintén nehéz (főleg, hogy az ügyetlenebb kezem volt szabad). Ugyanúgy nem akarta senki észrevenni.
Nem nyavalygok tovább, de ez van, készülj fel rá.
köszönöm a biztatás :)
már ismerősömtől megkaptam azt is, hogy ő nem tudja, hogy fogok felkelni éjszaka a babához, mert olyan sokat alszom... nem is értettem mi az össze függés a két dolog között. minek keljek fel éjszaka, ha nincs miért?? vagy miért probléma ha hétvégén 10-11-ig alszom? ha itt lesz velünk a baba ez úgyis meg fog változni. a másik amit még mondott, hogy gyerekes vagyok, így nem leszek jó anyja a kicsinek. gyerekes vagyok azért mert szeretek nevetni, viccelődni? na azóta nem keresem a társaságát ennek a lánynak. egyszerűen féltékeny mert ők még nem tudnak babát vállalni, jó ez nem csak az ő hibája, viszont a rosszindulatúság az annál inkább.
szerintem párommal elég érettek, felelősség teljesek vagyunk egy gyermek felneveléséhez. ráadásul párom idősebb is (34).
az ilyeneken csak mosolygok :)
az kimaradt, hogy az anyagi helyzetük miatt nem tudnak még babát vállalni, párja apjánál laknak...
nekünk viszont azzal a részével sincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!