Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Titeket nem szoktak furcsa...

Titeket nem szoktak furcsa szemmel nézni az utcán a nagy poci miatt?

Figyelt kérdés

túl idős vagy már a babázáshoz, túl fiatal vagy még hozzá...

van olyan akiknek semmi sem jó.

igaz még fiatal 10 hetes vagyok, de már most félek az emberek "támadásaitól".

22L

2012. júl. 25. 11:32
1 2 3
 21/24 ZsZs27 ***** válasza:
100%
Nyugi, a hülyeséget mindig osztani fogják. Mikor terhes voltam, nem akarták elhinni, hogy ikrekkel. Állították, hogy túl kicsi a hasam hozzá, és is túl kicsi vagyok hozzá, biztos, hogy az egyik el fog menni. (15 hósak jelenleg) Én mondjuk 28 voltam, de közölték velem azt is ezek a fantasztikus emberek, hogy nem fogom bírni két gyerekkel. Ehhez képest jobban bírom, mint az egy babások. Majd ha meglesz a kicsid, rájössz, hogy ez lesz még rosszabb is. Másoknak úgyse leszel soha elég jó anya. Mindig belefutsz majd valaki okosba, aki közli, hogy mindent rosszul csinálsz, bezzeg náluk ...! Hidd el, vissza fogod sírni még, hogy a korod miatt nézzenek rád furcsán:) Amúgy szerintem egyáltalán nem vagy hozzá túl fiatal. Mi 3 évig próbálkoztunk, mire sikerült teherbe esnem. Az sokkal rosszabb, mikor folyton azt kérdezgetik mikor lesz már, te meg majd elbőgöd magad közben a tehetetlenségtől. Örülj a babának, ne érdekeljen mások (feltételezem idegenek) véleménye, és sz...jál rájuk nagy ívben!
2012. júl. 26. 15:31
 22/24 anonim ***** válasza:

Én gipszelt lábú nem voltam, csak kezű, de az is hasonló helyzet, mert egy kézzel megtartani magad, ha nagyot ránt a busz, szintén nehéz (főleg, hogy az ügyetlenebb kezem volt szabad). Ugyanúgy nem akarta senki észrevenni.

Nem nyavalygok tovább, de ez van, készülj fel rá.

2012. júl. 26. 17:17
 23/24 A kérdező kommentje:

köszönöm a biztatás :)

már ismerősömtől megkaptam azt is, hogy ő nem tudja, hogy fogok felkelni éjszaka a babához, mert olyan sokat alszom... nem is értettem mi az össze függés a két dolog között. minek keljek fel éjszaka, ha nincs miért?? vagy miért probléma ha hétvégén 10-11-ig alszom? ha itt lesz velünk a baba ez úgyis meg fog változni. a másik amit még mondott, hogy gyerekes vagyok, így nem leszek jó anyja a kicsinek. gyerekes vagyok azért mert szeretek nevetni, viccelődni? na azóta nem keresem a társaságát ennek a lánynak. egyszerűen féltékeny mert ők még nem tudnak babát vállalni, jó ez nem csak az ő hibája, viszont a rosszindulatúság az annál inkább.

szerintem párommal elég érettek, felelősség teljesek vagyunk egy gyermek felneveléséhez. ráadásul párom idősebb is (34).

az ilyeneken csak mosolygok :)

2012. júl. 27. 11:40
 24/24 A kérdező kommentje:

az kimaradt, hogy az anyagi helyzetük miatt nem tudnak még babát vállalni, párja apjánál laknak...

nekünk viszont azzal a részével sincs gond.

2012. júl. 27. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!