Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Titeket nem szoktak furcsa...

Titeket nem szoktak furcsa szemmel nézni az utcán a nagy poci miatt?

Figyelt kérdés

túl idős vagy már a babázáshoz, túl fiatal vagy még hozzá...

van olyan akiknek semmi sem jó.

igaz még fiatal 10 hetes vagyok, de már most félek az emberek "támadásaitól".

22L

2012. júl. 25. 11:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
73%

Én nagy ritkán mikor betévedek a terhesgondozóba (magándokim van, hálistennek ritkán kell mennem) akkor szoktam azon gondolkozni hogy ha látnak engem az emberek vajon mit gondolnak?! Fiatal vagyok, 23 éves, de már egy éve házas és több mint 6 éve párkapcsolatban. Nyilván ha az emberek rámnéznek mindent feltételeznek csak ezt nem :) Amúgy engem nem zavar.

A pocakom miatt nem szoktak nézni, bár büszke vagyok RÁ, most már jó nagy ráadásul, de inkább csak akkor kapják fel az emberek a fejüket ha kiszólnak nekem, hogy XY-né :D

29+3hkm

2012. júl. 25. 11:37
 2/24 anonim ***** válasza:
81%
Én 28 éves vagyok, pont jó korban. Nem igazán tudom, h. mennyire figyelnek az utcán. Nem szoktam figyelni. Engem nem szoktak támadni. Te mér félsz ettől? Túl fiatal/idős vagy? Egyébként meg ne foglalkozz az ilyen emberekkel, én sem teszem v. tenném, ha lenne
2012. júl. 25. 11:38
 3/24 anonim ***** válasza:
63%
miért, mikor kellene szülni? Egyáltalán kinek mi köze hozzá? A korod meg nincs rád írva és 22 évesen egyáltalán nem vagy túl fiatal. Ez magánügy, honnan veszi valaki a bátorságot, hogy beleszóljon más felnőtt ember ügyeibe??
2012. júl. 25. 11:42
 4/24 anonim ***** válasza:
81%

Most, hogy van is pocim, meg nincs is, azaz, van aki még csak azt hihetné meghíztam, azok láthatóan megbámulják a hasamat. Jön szembe egy ismerős és a hasamat, alkatomat nézi, nem a szemembe néz. Gondolom találgat. Engem meg ez mulattat :D

Biztosan rengeteg rosszindulatú pletykát fogok kapni, visszahallani, mert még csak 24vagyok, nem házas, és csak nagyon kevesen tudják, hogy 7éve kapcsolatban élek, és több mint 1éve kezdtünk már próbálkozni.

Sokan fogják azt hinni, hogy becsúszott a baba, csak tagadom. Hmm...hát vágom ereimet :D

2012. júl. 25. 11:45
 5/24 A kérdező kommentje:

22 éves vagyok, bár fiatalabbnak nézek ki. tervezett baba, párommal több mint 4 éve vagyunk együtt, csak ugye ez nincs rám írva :(

nem is tudom hogy igazán félek e a negatív kritikától, bár az biztos, hogy nem fog jól esni.

2012. júl. 25. 11:46
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
22 szerintem nem fiatal, a 16 az fiatal. De ha tervezett. Ahogy mondtam én 28 vagyok, és mindig az jut eszembe, ha ő 20 éves akkor én majdnem 50 éves leszek. Ma kifordult a világ, nem az a normális szerintem h. 30 fölött meg 40 évesen szül az ember.
2012. júl. 25. 11:49
 7/24 A kérdező kommentje:

az már biztos is. ezért szerettem volna minél hamarabb babócát, nem akartam, hogy több generáció maradjon ki közöttünk.

azt mondják nem éltem ki még magam, hogy hiányozni fog a bulizás, haverok. nem hiszem ezt, mert az elmúlt 1-2 évben ritkán járok el..

2012. júl. 25. 11:53
 8/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ne felj nem kell a szivedre venni...mert vannak nok akik HA idosebbek is egy kutyat nem biznek ra!

Semmivel sem tapasztaltabb egy idosebb no,az elso gyereknel...ugyanugy elso kisbaba...

semmi nem lesz masabb mondjuk 5 ev mulva!

hajra :) fel a fejjel!

2012. júl. 25. 11:57
 9/24 anonim ***** válasza:
81%

Én 21 éves vagyok és 5 hetes terhes...

Nagyon örülök a picinek mert mi nagyon szerettük volna és mi csak 10 hónapja vagyunk együtt.

Nem gondolom hogy a gyermekvállalás attól függ ki mennyi idő és mióta van a párjával.

Mert 20 évesen és 40 évesen is lehet beteg gyermeket szülni vagy lehetsz rossz anya.

A pár kérdésre csak annyit tudok ilyenkor mondani hogy hány házasság megy tökre 10-20-30 év után..

Semmi sem garantált kivéve a gyermeked!

2012. júl. 25. 11:59
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell foglalkozni az ilyenekkel. Én is tettem fel hasonló kérdést korábban. Kb 17 évesnek nézek ki. A baba tervezett volt, az anyagi körülményeink megvannak de ugye ez nincs a homlokomra írva. Nagyon idegesített az emberek lenézése, ezért már előre féltem kilépni az utcára, kimenni a boltba. Egyre nagyobb lett a pocim és egyre többen megbámultak. Sőt, ma már le is szólítanak a buszon és kérdezősködnek. Kezdtem megszokni és most már tényleg nem törődöm a rosszalló tekintetekkel. Legyél büszke a pocidra, tojj rá hogy ki mit gondol! :)

Boldog Babavárást!

37 hkm és szintén fiatal kismama.

2012. júl. 25. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!