Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napraforgóból esküvői csokor? Nem néznének furcsa szemmel a menyasszonyra?
nem néznék furcsán,szerintem is csodaszép
de nem egy tartós virág,szerintem max 1 órát bir ki
Vigyázz vele, főként, ha fehér a ruhád, mert nagyon hullik belőle a virágpor és összesárgáz mindent. Legjobban akkor, amikor le akarod sodorni a port a ruhádról.
Tegyél pár napraforgó virágot egy vázába valami sima felületre, aztán nézd meg, mi van alatta pár óra múlva...
Különben, szerintem nem illik esküvőre, akármilyen szép is. Ennyi erővel egy csokor mezei virágot is foghatsz, mert az is nagyon szép tud lenni, ha jól van összeválogatva. Az esküvő egy olyan emelkedettebb ünnepi esemény, ahol más a ruha, a menüsor sem krumplifőzelék fasírttal és nem a sarki kifőzdébe megy a násznép. A virág is különlegesebb. De a saját esküvőjét mindenki úgy rendezi, ahogy akarja. Ez csak egy vélemény volt.
3-as:
egy mezei csokor is tud gyönyörű lenni esküvőn,nem egyszer láttam már
Ugyhogy kérdező,ha az tetszik,nyugodtan
de a virágpor és a gyors kókadás miatt vigyázz a kivitelezéssel
Nekem inkább különleges, mint fura. Nagyon sok esküvői fényképsorozat készül napraforgótáblában, miért ne lehetne maga a csokor is abból.
Ha a dekorációt hozzá tudod alakítani, akkor nagyon jó lesz az összhatás :)
Szerintem nagyon szép lenne! :)
Arra vigyázd, hogy nehogy megfogja a ruhád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!