Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz ezekről a selyemvirág menyasszonyi csokrokról?
Nagyon szépek, élethűek.
Nekem is selyemcsokrom lesz (bár nem innen, hanem Magyarországról rendeltem), és a véleményekre vagyok kíváncsi.
Miért/miért nem szeretnél selyemcsokrot? Bármit írhattok, csak azt ne hogy csúnya, nem esztétikus, mert az.
Nekem a selyemcsokrokról mindig a temető jut eszembe. Késő ősszel, télen szoktunk ilyen virágokat tenni a rokonok sírjára, ez miatt nekem a halál jut eszembe, ha selyemcsokrot látok.
Ne haragudj, nem megbántani szeretnélek, de nekem kicsit "bizarr" egy esküvőn.
De azért sok boldogságot :)
Köszi a válaszokat! :)
Mindenkinek megy a zöld kéz!
Szia!
Gyönyörűek tudnak lenni a selyemvirág csokrok is, sőt, strapabíróbbak mint a hagyományosak. Sokszor csak alapos vizsgálgatás után tudja az ember megmondani, hogy ez nem igazi (persze minőségtől függően). Főleg akkor célszerű ezt választani, ha szeretnéd eltenni emlékbe. Az a lényeg, hogy az ember ne csak beessen egy virágüzletbe, hogy selyemvirág csokrot kér, mert akkor lehet, hogy valóban a "temetői" virágokból kap vagy esetleg csak silány minőségűt tudnak beszerezni. Olyan helyről kell rendelni, ahol hirdetik is, hogy foglalkoznak ilyennel, mert ott tényleg a megfelelő minőségű virágokból lesz a csokor.
Sok boldogságot kívánok Nektek!
Nekem selyemvirág volt az esküvőmön. Mindenkinek nagyon tetszett, nem is tudták, hogy nem igazi, csak amikor mondtam. Örülök, hogy ezt választottuk, hisz a mai napig szép, és mindig amikor elmegyek mellette mindig eszembe jut az esküvőnk.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!