Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondolsz ezekről a selyemv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz ezekről a selyemvirág menyasszonyi csokrokról?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon szépek, élethűek.

Nekem is selyemcsokrom lesz (bár nem innen, hanem Magyarországról rendeltem), és a véleményekre vagyok kíváncsi.

Miért/miért nem szeretnél selyemcsokrot? Bármit írhattok, csak azt ne hogy csúnya, nem esztétikus, mert az.

2012. jún. 28. 02:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem jó dolog, szeretjük a férjemmel az emlékeket, és nem csak a szívünkbe. Minden belépőjegyet, mozijegyet, színházjegyet megtartunk, mert szép emlék. Minden hónapban megünnepeljük a házasságunkat, és szeretjük egymást, nem tudom miért lenne ez rossz, hogy egy csokor is emlékeztet nap mint nap, mert jó ránézni....
2012. jún. 28. 08:28
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is esztétikusak, de a természetes dolgokat kedvelem, a valódi virág illata és tapintása nagyon hiányozna. Műfenyőt sem tudnék elképzelni karácsonykor, inkább egy igazi fenyőcsokor aminek gyanta illata van. Én nem fogom megtartani a menyasszonyi csokrom, eldobom a következő menyasszonynak :)
2012. jún. 28. 08:36
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
én is gondolkodtam rajta, aztán mégis élô lesz, napraforgo. én ceffa csokrait néztem a meskán és a saját oldalán is vannak, na azok tényleg meseszépek.
2012. jún. 28. 08:48
 14/19 anonim válasza:
78%
Nekem meg az élő, vágott virág nem tetszik, mert mióta levágták, szárad, haldoklik. Ünnepekre sem szeretek vágott virágot kapni, csak cserepest, ha már virág. Én is majd selyemvirágot szeretnék esküvőre. Nagyon szépek.
2012. jún. 28. 10:18
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Valóban szépek, de akkor is műk. Nem látszik rajta, de én nem szeretnék művirágot az egyetlen esküvőmön. Esküvőt se, de ha lesz, igazi lesz rajta a virág. Valahogy ez illik ehhez az alkalomhoz. Eltenni meg csak porfogónak jó, nem ettől emlék az emlék.
2012. jún. 28. 13:11
 16/19 anonim ***** válasza:
87%

Nemrég ballagott a sógornőm és előtte 2 évvel az unokaöcsém.Én magam kötöttem nekik selyem virágból csokrot és belefogtam drótra kötözött papírpénzt is.Ez volt az ajándékuk.Tökéletesek lettek (bár egy kis zöldet még elbírtak volna), de senki nem mondta volna meg, hogy selyemvirágok, ha nem vizsgálgatták volna közelebbről a pénz miatt:D

Szerintem nagyon szép a selyem virág és valóban többféle kategória létezik.Van ami tényleg temetői hatású és van ami teljesen élethű, csak a pénztárcád szabhat határt.

Bevallo nem gondoltam rá, hogy az esküvőmön selyemvirág csokrom legyen, de lehet, hogy meggondolom a dolgot, mert a nagykerben gyönyörű selyem kálákat láttam és ott biztosan van ekrüben is, ami élő virágból nem biztos, hogy kapható :)

2012. jún. 28. 13:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

Nekem pl ezek nagyon tettszenek. Én először azt hittem élővirágok, nagyon szépek. Jó választás! Sok boldogságot.:))

2012. jún. 28. 19:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Szépek! De nekem nem kellene, mert én csak az élő virágot szeretem, de ez csak az én heppem. :) Ha nem írod oda, hogy mű észre sem vettem volna! :)
2012. jún. 28. 21:05
 19/19 anonim válasza:
100%
Én is selyemcsokrot választottam az esküvőmre, mert a fotózás, és a ceremónia között elég sok idő telik el, és addig elhervadnak a virágok. Annyi pénzt meg nem dobok ki feleslegesen az ablakon. Külföldön elég drága ez a kategória ahogy elnézem. Elég beírni a keresőbe, hogy selyemcsokor, és egész szép az alkotó kínálata...
2012. júl. 13. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!