Miért néz rám mindenki furcsa szemmel, azért, mert jobban szeretek egyedül lenni?
Figyelt kérdés
Nincs sok barátnőm, barátom meg főleg nem. Nem szeretek bulizni, leinni magam, mint a korombeli fiatalok. Miért baj ez? 18/L2009. okt. 17. 08:10
1/7 anonim válasza:
Nem baj, hogy nem vagy olyan! De ez a túlzott bezárkózottság magányhoz vezet....18 éves vagy lassan elkerülsz otthonról...gondolom nem akarsz egyedül maradni!
2/7 anonim válasza:
Mert ma az a divat,hogy bulizni,meg fűvel-fával lefeküdni kell.Ne törődj velük,okosan teszed,ha nem tartasz velük.
3/7 anonim válasza:
Mert ez nem természetes, legalábbis szerintem, de nyugi én is így vagyok ezzzel, annyi, h nekem vannak barátaim, barátnő most nincs, de nem kell ezzel foglalkozni:)
F/21
4/7 anonim válasza:
Szia! Én is pont így vagyok, sosem szerettem bulizni, meg hasonlók. Elég magányos farkas vagyok, szerintem semmi rossz nincs benne. Sok embert csak játssza az agyát, hogy így haverok, meg buli, csak hogy kifelé "villogjon" igazából meg nem áll érzelmileg közel az állítólagos barátaihoz, Tisztelet a kivételnek. Mert az igaz barát nagyon fontos, de szerintem elég nagy mázli kell, hogy az ember megtalálja azt.
5/7 anonim válasza:
Az, hogy nem züllesz a többiekkel azzal nincs semmi probléma. Írtad hogy vannak barátnőid, ha velük eljárkálsz ide-oda (mozi, fagyi, strand stb.) akkor nincs gond. De ha egyáltalán nem mozdulsz ki sehova senkivel az nem túl jó szerintem egy 18 évesnél. Minden korosztálynak megvan a sajátossága, neked most élményeket kellene gyűjtened.
6/7 anonim válasza:
Elég "nagylány" vagy már ahhoz, hogy ne számítson mások véleménye. Éld úgy az életet, ahogyan te szeretnéd, ahogyan jólesik. Minden ember egyéniség! Te ilyen vagy.
7/7 anonim válasza:
Én ugyan már 40 vagyok, de eljutottam oda, hogy szinte már csak egyedül érzem jól magam. Tudom, hogy ez nem jó, de ez van, miért erőltetnék magamra olyasmit, ami nem esik jól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!