Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Titeket nem szoktak furcsa...

Titeket nem szoktak furcsa szemmel nézni az utcán a nagy poci miatt?

Figyelt kérdés

túl idős vagy már a babázáshoz, túl fiatal vagy még hozzá...

van olyan akiknek semmi sem jó.

igaz még fiatal 10 hetes vagyok, de már most félek az emberek "támadásaitól".

22L

2012. júl. 25. 11:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ez a kedvencem igen. A bulizás. Történetesen én annyira imádok otthon lenni, h. alig lehet kirobbantani. Férjem is. Nekem meg azt mondják, h. majd fél év, és alig fogom várni h. újból dolgozhassak. Hát nem hinném. Már számolom vissza a hónapokat, h. nyugalomban otthon legyek.
2012. júl. 25. 12:01
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekelt más véleménye, vagy nézése. :) Egyszer a kartonozóban kérdezték meg, hogy melyik évben születtem. Mondom neki, hogy '88-ban. Erre a nő: "Ilyen fiataloooooon kismama vagy?!" Mondom erre, hogy 22 évesen nem érzem magam fiatalnak hozzá, főleg, hogy férjes asszony vagyok, ráadásul tervezett baba. Ezen kívül volt egy pár megmosolyogtató szituáció. Mint pl félidősen is akkora pocakom volt, mint aki pár hét múlva szül. Ismerős kérdezi: "Csak nem terhes vagy?" Mondom nem, dinnyét hordok a felsőm alatt. :) Miskolcon voltunk éppen, ahol megjegyezték, hogy marha bátor vagyok, hogy több 100km-t autókáztam, mert hát mindjárt szülök. Mondtam, hogy nem vagyok bátor, mert még 2 hónap van szülésig. Szemészeti ügyeletre mentünk be, mikor is az információs pultnál mondja a fickó, hogy 7. emeletre fáradjanak. Mondom mert mi van ott? Erre ő: "Hát a szülészet." :)

Engedd el a füled mellett a rosszalló megjegyzéseket, már ha kapsz. És 22 évesen nem vagy fiatal a babához! :)

2012. júl. 25. 12:03
 13/24 A kérdező kommentje:

hát köszönöm szépen a bíztató szavakat, válaszokat. :)

jó hallani más pocakosok véleményét is :D

boldog babavárást és a legjobbakat mindenkinek!

2012. júl. 25. 12:22
 14/24 anonim ***** válasza:
Nekem ne, volt semmilyen furcsa nézésre példa.
2012. júl. 25. 12:37
 15/24 anonim ***** válasza:
én is 22 voltam, mikor a lányommal terhes voltam, de nem nézett furcsán senki, de nem is figyeltem.Mondjuk itt bp-en mindenki életunt arccal közlekedik, a metróban ha meglátják a hasamat (de lehet, meg sem látják),akkor meredten nézik inkább az ablakot, nehogy fel kellene állniuk, pedig én nem is igénylem.
2012. júl. 25. 18:07
 16/24 anonim ***** válasza:

"akkor meredten nézik inkább az ablakot,"

ezt en most lekepzeltem kedves utolso,hogy a sok majom ul a metron/villamoson es inkabb tenyleg az ablakot bamuljak mint borju az ujkaput... nagyon jot derultem...

(de igazabol nem is olyan vicces,mert bunkok....dehat a fantaziam az 6artalan )

2012. júl. 25. 18:09
 17/24 anonim ***** válasza:

Metrós story: tényleg így van , a másik ,hogy nézik nézik a pocidat,mintha azon gondolkoznának,hogy terhes vagy vagy csak ebédeltél.

Volt rá példa ,hogy 23 hetes lehettem kb mikor nagy melegbe a kismama tőlem 2 embertávolságba állt nagy pocival. 'Tojtak'' rá :( Én gondolkoztam,hogy felálljak e ugyan úgy kismamaként, de kisebb pocival. De nem mertem, mert nagy melegbe eléggé ingadozik a vérnyomásom és nem egyszer nekem is le kellett szállnom a metróról vagy más járműről ,hogy levegőt kapjak vagy jobban legyek. Mert ha ott össszeesek lehet még rám is lépnének :( 28hkm

2012. júl. 25. 19:19
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem összesen kétszer adták át a helyet, pedig bp-i vagyok, ott is dolgozom, busszal, villamossal járok. Szülés előtti órákban is állva utaztam, pedig akkor már csak egyértelmű volt kerek 40 hetesen...

Ez elég siralmas helyzet, de szerencsére gyerekkel már 99%ban ugornak és adják is át a helyet. (Csak azt nem értem, hogy mikor még a pocakban van, miért nem fontos)

2012. júl. 26. 07:57
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annyira kiégettek,figyelmetlenek az emberek,hogy egyszerűen észre sem veszik.de nekem volt,hogy terhesen, plusz az ölömben a hisztiző kétévessel álmodozva elnéztek a fejem fölött...kizárólag a fiatal és középkorú férfiak adhák át a helyüket, a vénasszonyok még a mellette lévő ülést sem adnák át, mert ők persze belül akarnak utazni...persze megálló előtt rástartolnak, hogy elsők legyenek ajtónyitáskor.Bocs, de már nagyon elegem van, szerencsére még csak a héten dolgozom...
2012. júl. 26. 11:49
 20/24 A kérdező kommentje:

hát igen, borzalmas, hogy milyen tahó emberek mászkálnak,

nem épp a pocakosokhoz kapcsolódik, de barátnőmnek be volt gipszelve a lába, mankóval járt. volt hogy buszra kellett szálljon, de hogy bárki megmozduljon és átadja a helyét neki azt felejtsd el. hogy gondolod hogy a gipszelt lábúnak esetleg le kéne ülnie mert nem áll stabilan.

vicc ami itt van!

2012. júl. 26. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!