Nagyon kétségbe vagyok esve, mitől lehetnék pozitívabb? Ikreket várok!
Már van egy 2,5éves kislányom. 30évesen szültem és nagyon-nagyon vágytam egy gyerekre. Mindig sok gyereket akartam. Mindent előre elterveztem,de semmi nem úgy lett! Imádom a lányomat,de egy rémálom volt a csecsemőkora. Hasfájás,sírás,éjszakázások,nemalvások és még sorolhatnám. Nagyon kimerült voltam/vagyok,mert most is olyan mint akiben soha nem merül le az elem.
Egy perc nyugtom sincs tőle,segítségem soha senki nem volt. Egy pillanatra nem nézek rá már kiugorna az ablakon! Azt érzem még egyszer nem tudnám ezeket végigcsinálni,és nem akarok több gyereket! Most mégis terhes vagyok,gyógyszer mellett sikerült,ráadásul ikrekkel. A vicc az hogy elsőre ikreket szerettem volna,persze akkor még nem tudtam mi vár rám! Már gondoltam az abortuszra is,a párom tudja,de soha nem lenne szívem elvetetni őket!
De nagyon kétségbe vagyok esve hogy fogom bírni két picivel,és egy ilyen energiabomba kisgyerekkel,segítség nélkül?!
Kedves Kérdező megnyugodtál már? Sokan jó jósolnak.:)
Nekem a 8-as 9-es válasza nagyon tetszik.Utóbbinál a lényeg,bevonni majd a kislányt a picik körüli teendőkbe és le is írta a dolog miértjét.
Sok boldogságot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!