Vesetágulattal mire számítsak? Kicsit kétségbe estem, mi lesz most?
Tegnap éjjel kocsikáztunk egyet az ügyeletre, mert nagyon nyilalt a vesém, és a derekam a hasammal együtt, ezért a párommal frászt kaptunk, hogy a harmadik babát is elveszítjük. 4 óra alatt néztek ekgt, vérnyomást, vért, vizeletet, komplex hasi uh és nőgyógyászati vizsgálat. A baba jól van, ver a kis szive. Viszont mindkét oldalon 18mm vesetágulatot találtak. Urológiára küldtek, ahová holnap tervezek menni. Mit fognak csinálni???
azt olvastam ennek kő az oka a hugycsőben legtöbbször. Katétereznek?? Vagy feldugnak a hugycsövembe valamit? Mert azt biztos nem vállalom be a babával.. nem bírom az iylen típusu fájdalmat, nem akarom elveszteni a stressz miatt...
Én csak úgy tudok segíteni,hogy a kisfiamnak volt vesetágulata. Nem csináltak vele semmit,csak folyamatosan ellenőrizve van,ultrahangozzák,nézik,hogy nőtt e a tágulat. Ha lázas,kell csinálni vizelettenyésztést,hogy időben kezelni tudják ha gyulladás van esetleg.
Sajnos felnottnél nem tudom hogyan megy,de szerintem hasonlóan a gyerekéhez. Mindenesetre előre ne izgulj,terhesen biztos nem csinalnak veled semmi olyat,ami árt a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!