Holnap megyek Debrecenbe amniocentézisre. Nagyon be vagyok tojva. Mire számítsak? Kérlek olyanok írjatok, akiknek szintén ott csinálták.
Figyelt kérdés
Érzéstelenítenek? Lehet utána feküdni? Utána ajánlottak valamit szedni?2012. jún. 10. 14:38
1/5 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy írok, igaz én nem Debreceni vagyok, de mindenhol ugyanúgy csinálják.
Nincs érzéstelenítés, olyan mint egy vérvétel, 3 perc az egész, mire felkészülnél, már végeztek is.
Nálunk nem lehetett feküdni, ücsörögni kellett vagy 6 órát, utána mehetsz haza.
Ne izgulj, semmiség az egész..
27 hkm
2/5 A kérdező kommentje:
köszi,igazad volt :)
2012. jún. 19. 00:22
3/5 anonim válasza:
Mondtam én :)
Akkor biztosan túl vagy rajta.
Nem lesz semmi baj!
29 hkm
4/5 A kérdező kommentje:
most nagyon reménykedem, mert utána elmentünk uh rendelőbe, 40 percig méricskélték, 4 dben is néztük, és nem találtak semmi eltérést sehol...
2012. jún. 19. 09:34
5/5 anonim válasza:
Biztosan nem lesz gond!
ne izgulj!
Azért majd írd meg az eredményt :)
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!