Holnap megyek amniocentézisre a korom miatt. Bátorítanátok kicsit? Nagyon félek. Van valakinek esetleg tapasztalata?
Köszönöm a válaszokat!
37 éves vagyok, ezért vállalkoztam rá. Van két egészséges gyerekem, de aggódok, és szeretném tudni, hogy rendben van-e minden.
12. heti ultrahangon rendben volt minden, nem kellett volna mennem, de nagyon aggódós tipus vagyok :S
Szia!
Anyósom 36 évesen szülte (95-ben) a fiatalabbik sógoromat. Neki is minden rendben volt! Nyugi, minden rendben lesz!
Írd meg az eredményt!
Szorítok!
Szia, én is 37 éves vagyok, van két egészséges gyerekem, most várom a harmadikat, én így jártam: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
azóta a burok szerencsére összenött megint, minden rendben van, a dokim is csak csodálkozik, azt mondja ha nem tudná mi történt el se hinné, minden olyan tökéletes most. De azt a hetet a kórházban nem kívánom senkinek, amit akkor átéltem:( A baba már mocorgott a hasamban, mégis a dokim arról beszélt, hogy kell megszülnöm 16 hetesen:(( A magzatvíz eredménye megjött, egészséges kisfiam lesz, de én tuti hogy még egyszer nem csináltatnék ilyen vizsgálatot CSAK a korom miatt, ha más nem indokolja.
Bocsi hogy én nem megnyugtattalak, csak gondoltam elmesélem én hogy jártam, mivel ez bárkivel megtörténhet.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó, hát nem semmi, ami veletek történt, de remélem ez a ritkább eset.
Jó egészséget nektek.
Holnap megírom mi volt.
Sziasztok, megjöttem, túl vagyok rajta.
Hát meg kell mondanom, semmit sem éreztem, talán még a tűszúrást sem, még csak kellemetlen sem volt.
2 hét múlva kell telefonálnom.
Nem bántam meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!