Teljesen kétségbe vagyok esve! Jók ezek a méretek?
Gondolom akkor jövő héten megcsinálja a tarkóredőt, nem?
Ne aggódj, a babád jól van, 1 hét különbség abszolút nem számít ide-oda.
A méretek szerint tényleg nem vagy 12 hetes még, de 1 héttel ezelőtt sem voltál 11, legalábbis méretekben nem.
A legelső méretek, mikor a doki megállapította a terhességet, akkor is már kisebb volt a koránál?
Ne aggódj, látszik, hogy fejlődik, úgyhogy valószínűleg csak később fogant, nem a középidőben.
Gondolom akkor jövő héten fogják elvégezni a tarkóredő mérést.
Az a "baj", hogy már így is egy héttel kisebb, mint menzi szerint. 13 hetesnek kellene lennem elvileg.
A növekedés üteme szerintetek jó?
Akkor csak később fogant!! Egyébként nekem azt mondta egy orvos, hogy az a lényeg, h gyarapodjon, akkor minden rendben!!
Kben pedig másik doki, más géppel törvényszerű, hogy mást is mér.
Kedden megyek vissza a kórházba, mert akkor tuti, hogy nem ez a doki lesz.
Egyébként pedig hétfő este megyek a magándokihoz. Elvileg oda már az eredményeket kellett volna vinnem. Abban reménykedem, hogy azt mondja, hogy majd Ő bejön az ambulanciára és megcsinálja a tarkóredő mérést...
Nem mondott ez semmit! Megmérte és onnantól kezdve bármit kérdeztem csak azt szajkózta, hogy 11 hetes, 11 hetes...
A papírra is csak a CRL-t meg a BPD-t írta és, hogy 13 helyett 11 hetes.
Még csak nem is úgy, hogy 11+vmi...
Kíváncsi vagyok a te dokid mit fog mondani!
De a számít,hogy fejlődik!
Hány naposak voltak a ciklusaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!