Teljesen kétségbe vagyok esve. Tényleg el fogok vetélni?
5 hetes terhes vagyok. Ma voltam orvosnál, mert tegnap elkezdtem barnázni. A doki látja a petezsákot, de azt mondja hogy nagyon lapos és ez nem normális.
Tényleg el fogok vetélni? Volt már valaki ilyen helyzetben és mégis megmaradt a baba?
én az 5. hónapban majdnem elvetéltem, de szerencsére mégsem. Sikerült megállítani. Egyik ismerősömnek kb 2 hónapja halt el a babája a 8. hónapban.
Azért gondolj bele, hogy inkább most, mint később.
Sokat pihenj, feküdj, kit érdekel most, hogy szalad a lakás.
Igyál sokat, és NE! idegeskedj.
Énekelgess, olvass, fejts rejtvényt, ezek segítenek elterelni a gondolataidat. A tv nem annyira.
Remélem minden rendben lesz.
nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, bár ezt könnyebb mondani, mint megtenni. Én is barnázgatok, és szögletes a petezsákom, ami szintén nem normális. Már két
ultrahangon túl vagyok, eddig minden rendben volt. Szombaton megyek a harmadik uh-ra. Ha akkor sem lesz gond, akkor picit megnyugszom én is, meg az orvos is. Szóval attól még lehet életképes az embrió, amiért a petezsáknak nem szabályos a formája.
Én pozitivan álltam eddig a dologhoz, de a dokim mondta hogy vetélés gyanús.. nem én találtam ki...
De remélem hogy minden rendben lesz.
Sok egészséget kivánok Nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!