Teljesen kétségbe vagyok esve. Lehetek még babám? Mit tegyek annak érdekében hogy mielőbb helyrerázódjak?
Sajnos erre csak az idő a megoldás!Nekem 9 hete volt missed ab.-om!De kellett 1 hónap is mire nyitott lettem a világ felé!Addig semmi és senki nem számított csak a mérhetetlen nagy fájdalmam!Nálam sem volt vérzés már másnap sem a műtét után,bepánikoltam,mentem dokihoz,ultrahang,stb,de minden rendben volt!A hasam még fájdogált 1-2 héttel utánna,de ez is természetes!Amit tudok ajánlani mert nálam nagyon bejött az ,hogy szedj méhpempő kapszulát,e-vitamint és terhesvitamint!Ezek nagyon sokat fognak segíteni.Olvass utánuk!
Ha nem darabos a vérzés akkor nincs gond,de megér egy uh.-t hogy megnyugodj!
Babád lehet még,hisz már nem olyan az eü-küret mint régen!
Idő kell a szervezetnek is,hogy regenerálódjon!
Hidd el el fog telni egy kis idő és másképp látod az egészet,ez a gyógyír!
Fel a fejjel,gyógyulj meg mihamarabb és sok sikert a következő babyhez!! :)))
Jaj te szegeny mar miert ne lehetne,itt vagyok en elo pelda volt 1 abortuszom es 2 vetelesem es most babas vagyok 15 hetes kismami.
A korhazat feljelentenem mi az,hogy a mai vilagban nem tudnak egy mutetet elsore elvegezni es ezert teged 2* megmutenek.jarj utanna mit lehetne tenned ez erdekeben de ne hagyd semmikep.
babaval probalkozzatok minnel hamarabb mert a szervezeted meg emlekszik a terhessegre es hamarabb terhes leszel.varj meg 1-2 verzest es proba megint hamar ossze fog jonni meglasd.
minden jot es mihamarabbi kisbabat kivanunk
Szia!Nekem márciusban halt meg a 20 hetes babám,ami nagyon megviselt. Nem könnyű ilyenkor,de ajánlanék egy fórumot,ami nekem nagyon sokat segített,jó kis csapatunk van:www.picursziget.hu-fórum-vetélés,spontán vetélés. Ha gondolod,írj oda,mindig akad,aki megvigasztal,és erőt ad. Fel a fejjel! Nehéz helyrejönni,főleg lelkileg,de hidd el,sikerülni fog! Én is rendbe jöttem azóta,és jelenleg 9 hetes kismama vagyok.
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
első vagyok!
Írd majd meg,hogy mi volt a dokinál!Szerintem minden rendben lesz nálad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!