Teafaolajat lehet használni terhesség alatt? Samponba tettem pár cseppet, korpás haj ellen. Kétségbe vagyok esve.
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy szabadott volna, samponba tettem pár cseppet, mert írtó korpás lett a hajam, és a kedvenc teafaolajos samponomat nem kaptam a Müllerbe. Most olvasgatok, hogy lehet nem szabadott volna? Kétségbe vagyok esve, már azt sem tudom, mit csináljak, szinte semmit nem szabad terhesen? Ugye nem ártottam a babámnak? Ez borzasztó!! Ezentúl még a sampont is ellenőrzöm, mielőtt használnám...2012. ápr. 16. 15:35
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem ártottál a babádnak, nekem mikor a terhesség 14.hetében már másodszorra is hüvelygombám volt a védőnő mondta, hogy teafaolajos tampont használjak, mert jó rá. Bár annyira nem értek hozzá, csak a magam tapasztalatát tudom neked leírni!
üdv. 29 hetes km.
2/4 anonim válasza:
nekem is teafa olajat javasolt a védőnő a tisztasági betétbe, mert baciölő és megelőzésre jó
Ráadásul a sampon meg fel sem szívódik a fejbőrödön át, mert 1 percet ha a fejbőrödön van, ehhez képest meg a tisztasági betétben egész nap ülsz...:)
semmit nem ártottál vele, nyugi
3/4 anonim válasza:
Nyugi! Hiszen nem megittad, csak hajat mostál vele, semmi baja nem lesz a picidnek!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Drága mamik! Annyira aggódom már mindenért, hogy ez már kóros. Kész paramami vagyok. Egy percet volt a hajamon,míg bedörzsöltem, egyből öblítettem le, mert a szagokat sem bírom.
2012. ápr. 16. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!