Nagyon kétségbe vagyok esve, mitől lehetnék pozitívabb? Ikreket várok!
Már van egy 2,5éves kislányom. 30évesen szültem és nagyon-nagyon vágytam egy gyerekre. Mindig sok gyereket akartam. Mindent előre elterveztem,de semmi nem úgy lett! Imádom a lányomat,de egy rémálom volt a csecsemőkora. Hasfájás,sírás,éjszakázások,nemalvások és még sorolhatnám. Nagyon kimerült voltam/vagyok,mert most is olyan mint akiben soha nem merül le az elem.
Egy perc nyugtom sincs tőle,segítségem soha senki nem volt. Egy pillanatra nem nézek rá már kiugorna az ablakon! Azt érzem még egyszer nem tudnám ezeket végigcsinálni,és nem akarok több gyereket! Most mégis terhes vagyok,gyógyszer mellett sikerült,ráadásul ikrekkel. A vicc az hogy elsőre ikreket szerettem volna,persze akkor még nem tudtam mi vár rám! Már gondoltam az abortuszra is,a párom tudja,de soha nem lenne szívem elvetetni őket!
De nagyon kétségbe vagyok esve hogy fogom bírni két picivel,és egy ilyen energiabomba kisgyerekkel,segítség nélkül?!
Igen megtartani,fel sem merült benne az abortusz. Én sem gondoltam komolyan,csak kétségbeesésemben gondoltam rá!
A legnagyobb problémám az hogy tényleg senki/semmi segítségem nincs a család több 100km-re.
Fizetni meg nem tudok a segítségért,3gyerek mellett meg végképp nem!:(((
Nekem ikreim vannak. Most 20 hónaposak. Az elején az volt a probléma, hogy még sosem láttam csecsemőt közelről életemben, azt sem tudtam, mit csináljak velük.
Aztán csak belejöttem, etetés, öltöztetés, fürdetés, stb.
De mire ezekbe belejöttem, elkezdtek kúszni, mászni, menni, aztán futni, aztán rendetlenkedni, és ketten nyolc felé szaladni. Igazából itt kezdődnek a gondok. Én most vagyok nagyon kimerülve, pedig van segítségem!
Valaki írta, hogy az ikrek türelmesebbek, mert várniuk kell a sorukra. Ez lehet, így lesz később, de az én 20 hónaposaim még sajnos ezt nem így gondolják. Ráadásul minden játékon összevesznek, ma pld a lány ráugrott a fiú hátára, mert a fiú elvette a játékát. Múltkor lökdösték egymást, közben üvöltöttek...
De azért szeretik is egymást. Pld simogatják egymást, gyümölccsel és egyéb kajákkal etetik egymást, a fiú bohóckodik, a lány ezen kacag...
És még sorolhatnám.
Szóval, ha tudsz valahonnan segítséget szerválni, az jó lenne, mert nem lesz könnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!