Fél éves kislányomat még szoptatom, viszont mostanában
olyannyira rosszul vagyok mint még talán soha, mire
gondolhatok? (kétségbe estem)
Szia! Lehet, hogy csak "tavaszi fáradtság", kimerülés. Gondolom fél éves babáddal még éjszakázol is! Bár amiket leírtál, könnyen lehet, hogy a várnál hamarabb érkezik a kis tesó! A tojásfehérje szerű folyás a peteérésre utalhat.
Ha nem akarsz tesztelni, akkor viszont marad a kétkedés, a bizonytalanság, az idegeskedés. Szerintem csinálj egy tesztet, ha már több napja késik a menzeszed és gyanús a baba-dolog! Legalább tudni fogod, hogy miért is idegeskedsz!
(Mit jelent az, hogy rendes szeretkezés??? Óvszer vagy megszakítás nélkül??? )
2012. márc. 4. 14:07
2/12 A kérdező kommentje:
A rendes szeretkezés alatt azt érzem, hogy megszakítással de óvszer nélkül. Az első babánk előtt 3 évig nem védekeztünk. Nem éjszakázom a Picivel, bár valóban keveset alszom, de nem a baba miatt. Nem tudom mi lehet a baj, rengeteget idegeskedem és hőhullámaim is vannak néha. Egyébként még nem késik a menszeszem, hiszen február 7-én jött meg előző hónapban.
3/12 A kérdező kommentje:
Van ilyen tüneteket okozó vírusos járvány is, nálunk az egész család átesett rajta. Várj néhány napot, ha elmúlik, vagy a férjeden is kitör, akkor tutira nem terhesség okozta.
2012. márc. 4. 14:11
5/12 A kérdező kommentje:
A férjemnek egy hatalmas herpesze van és azzal nyugtat, hogy biztosan valamilyen vírus okozhatja és mindkettőnkben bújkál és, hogy nyugodjak meg. De nem tudom, ez az állandó hányinger ... :( Annyira aggaszt.
Ha ez megnyugtat, nekem egy hétig volt tőle folyamatos hányingerem, és most még pasim sincs, szóval terhesség kizárva.:)
2012. márc. 4. 14:15
7/12 A kérdező kommentje:
Igen kicsit megnyugtatott. :) Remélem tényleg csak erről van szó!
Első válaszoló vagyok: nekem jó pár hete volt valami nyavalyám, hasmenéssel és iszonyú hányingerrel, ami 4-5 napig tartott. Lehet, hogy nálatok is valóban csak valami vírusról van szó! Nyugodj meg!
2012. márc. 4. 14:23
Hát én nem ijesztgetni akarlak, de nekünk a második gyerek úgy jött össze, hogy egyszer ment el a férjem gumi nélkül, de őszintén annyira nem aggódtunk, mert az első babára majd egy évet vártunk.
11 hónapos volt a fiam, mikor ismét pozitív lett a teszt, és most itt "dumál" mellettem a 3 hónapos lányom.
Szóval bármi lehet...
2012. márc. 4. 15:19
10/12 A kérdező kommentje:
Bennem sosem ment el a férjem mióta megszültem, megszakítottuk a szeretkezést. Tudom, hogy az előváladék is tartalmazhat életképes spermiumokat de mégis kevesebb az esélye így mintha el is menne.
Kapcsolódó kérdések: