Dibéteszes kismamák, jó ez így?
180g Ch-t ehetek egy nap.
A kenyér teljes kiőrlésű magos (Lidl-be vettem,) 34 g ch van 100 g-ba, azaz 76 g-ba van 25,5 CH. Ez így jó, nem?
Leírod pontosan hogyan számoltad?
Bár lehet, hogy tényleg ennyi, a tojás, füstli miatt.
Én mindig éheztem. :)
A tojásnak valóban kevés a szénhidrát tartalma, de vigyázni kell vele, hetente 3-4 db elfogyasztásánál több a magas koleszterin tartalma miatt nem ajánlott. Nekem erre a védőnő és dietetikus is felhívta a figyelmem, és rá is van írva a jegyzetre amit kaptam tőlük. Szóval heti egy alkalommal belefér egy tojásrántotta 2-3 tojásból, de ne minden nap azzal akarj jóllakni. Pl. Én felvágottak mellé szoktam pl. egy tükörtojást beiktatni. Ja, még valami, neked engedik a light baracklé fogyasztását, mert nekem azt is hanyagolni kell, mivel hogy ha nincs is hozzáadott cukor benne, a gyümölcscukorral is számolni kell. A tojásról egyébként most hirtelen ezt a linket találtam:
Huh, köszönöm szépen. Azt gondoltam, hogy valamit elrontottam, mert egész jól belaktam.:) Nagyon köszönöm a válaszokat. Igen a tk Lidl-is kenyérnek én is örülök, mert legalább 2 szeletet lehet ennem belőle.
Lehetne még egy kérdésem?
Pl. a light mackósajtra van írva, hogy (most fejből nem tudom pontosan)kb. 2g CH, amit kaptam a dietetikustól, azon pedig az van, hogy a túrót és a sajtot méretlenül lehet enni 10 dkg-ig. Akkor most hogy is van ez?
Még egy számomra fontos dolog. Csokipudingot lehet enni? Icipici édesítővel? Nincs a pudingporra írva CH tartalom, így nem tudom. Esetleg nem tudjátok, hogy mennyi van benne? Annyira ki vagyok éhezve valami finomságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!