Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes kismamák! Hogy...

24 hetes kismamák! Hogy vagytok? Én már kezdek aggódni a szülés miatt.

Figyelt kérdés
Ti is? Ti éreztetek már olyat mintha "rázkódna" a pocakotokban a baba? Ez normális? Nem csuklás szerintem. És megköszönném, ha tudnátok képet feltölteni a pocakotokról. Mert én úgy érzem, hogy nagyon hirtelen elkezdett növekedni. Köszönöm.
2012. júl. 17. 23:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Még csak 21 hetes vagyok, de én is érzek néha ilyet, mintha remegne az alhasam.

Sajnos(????) még nem érzem a rugdosásait, csak valami gyenge buborékolást néha, de szerintem ez már ő.

Én egyáltalán nem félek a szüléstől, pedig a fájdalomküszöböm kicsi, ráadásul rosszul vagyok a vértől, kórházszagtól.

Max. az aggaszt, nehogy császár legyen.

Amúgy nekem 1. baba és még alig van pocakom, szinte semmi nem látszik, bár nem vagyok vékony.

2012. júl. 17. 23:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Igaz, én már 30hetes vagyok, de még nem aggódok a szülés miatt, szerintem majd akkor jön rám a para ha megindul a dolog :-D vizsgákon is mindig akkor kezdett el remegni a gyomrom mikor már a terem előtt várakoztam :-D nekem izeng mozog mindenfelé a kis manócskám, de legújabb szórakozása a jobb alsó bordám rugdosása (legalábbis azt hiszem az a kis lába). Holnap megyek ultrahangra, vagyis az már ma van, remélem megtudom végre a nemét :-) próbálok is aludni. Boldog babavárást nektek!
2012. júl. 18. 01:42
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia.Én sem 24 hetes vagyok már,de írok ha nem baj!

28 hetes vagyok és nekem nem szokott rázkódni a hasam..Szerintem az nem mindenkinél van.Nekem már csuklik a babám és meg lehet különböztetni.Olyan hogy ha oda teszem a kezem akkor sem hagyja abba..Mert amikor nem csuklik és odanyúlok akkor abbahagyja a mocorgást.A szülés miatt én is kicsit aggódok,de nem annyira hogy félek is tőle!Alig várom hogy a kezemben fogjam a kiscsajomat.Te kedves kérdező kislányt vagy kisfiút vársz?Tudjátok már?Üdv!

2012. júl. 18. 06:48
 4/13 anonim ***** válasza:

Ja és itt egy kép a 24 hétről:

[link]

Utolsó,vagyis a 3-as válaszoló vagyok

2012. júl. 18. 06:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Akkor gondolj bele, én hogy para?38. hétben vok és bármelyik pillanatban történhet bármi, jelenleg is enyhe görcsöm van meg hasmenésem:(, ráadásul elég pici a babóm kb 2600g úgyhogy nem lenne még baj, ha maradna picit!Én úgy lennék még csak 24 hetes!
2012. júl. 18. 06:55
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 24+4 hetes vagyok. A szüléstől egyáltalán nem félek (még!!) most más jár a fejemben, távolinak érzem még a szülést. Most élvezem ezt a csodálatos állapotot, imádom, ha mocorog a Babó, imádom, hogy nő a pocakom. Büszkének és boldognak érzem magam!!! :)

Csuklást még nem éreztem (szerintem).

Te, kedves Kérdező voltatok már 4D-n, vagy mentek?

Beszerzésekkel hogy álltok? Vásárolgattok már?

Boldog babavárást!

2012. júl. 18. 09:11
 7/13 anonim ***** válasza:

Itt 23 hetes voltam. (utolsó válaszoló)

[link]

2012. júl. 18. 09:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Én már ugyan a 30. héten vagyok(3. baba,2 könnyű szülésem volt,a szüléstől nem félek)a pocakrázkódásra reagálnék:teljesen normális dolog,attól van,hogy még fejletlen a kicsi idegrendszere.Születése után is lesz,hogy összerándul,remeg majd!Boldog babavárást.
2012. júl. 18. 10:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Nos én már kezdek félni... Ma vagyok 24. hetes.. :D

Én már 16 hetes kora óta érzem mocorogni a picit, igaz nekem is buborékolással kezdődött, de most már olyan erős kis végtagjai vannak, hogy sokszor kinyomja a pocakom. :D

Hát pont mai pocakfotóm nincs, de ez kb 3-4 napos! :)

[link]

Amúgy a hirtelen pocaknövekedésnek még csak az elején tartunk.. :D Nyugodj meg szerintem! :)

Boldog babavárást!

2012. júl. 18. 12:34
 10/13 A kérdező kommentje:

Olyan aranyosak vagytok!!! Köszönöm a válaszokat! Háát, a képeket elnézve, az én pocakom nem is olyan óriási. Szerintem azért tűnik nagynak, mert alacsony vagyok, de nagyon. Szóval akkor a rázkódást illetően megnyugtattatok, köszi...

Egyébként holnap megyek vizsgálatra (cervix vizsgálat, és tenyésztés, meg persze ultrahang is lesz), remélem minden rendben odabent.

Ja, és kisfiúnk lesz, már a 13. heti ultrahangon mondták, csak akkor még nem biztosra, de aztán is voltunk még, és tuti hogy kisfiú :-D

Vásárolni még nem igazán vásároltunk, de ruhácskái már vannak (örökölt), meg vettünk egy légzésfigyelőt (mert nagyon olcsó volt), és van egy hempergője. De egyenlőre ennyi. Hiányzik még babakocsi, kiságy, ilyesmi. Talán jövőhéten veszünk neki valamit..:-))

Szerintetek ha a fogamzás idejében lenne 3 hét csúszás, az már kiderült volna ugye? Arra gondolok, hogy 3 héttel hamarabb fogant. De a méretei megfeleltek eddig mindig az utolsó menzeszhez számolt korának.

Boldog babavárást mindenkinek!!!

2012. júl. 18. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!