24 hetes kismamák! Hogy vagytok? Én már kezdek aggódni a szülés miatt.
Még csak 21 hetes vagyok, de én is érzek néha ilyet, mintha remegne az alhasam.
Sajnos(????) még nem érzem a rugdosásait, csak valami gyenge buborékolást néha, de szerintem ez már ő.
Én egyáltalán nem félek a szüléstől, pedig a fájdalomküszöböm kicsi, ráadásul rosszul vagyok a vértől, kórházszagtól.
Max. az aggaszt, nehogy császár legyen.
Amúgy nekem 1. baba és még alig van pocakom, szinte semmi nem látszik, bár nem vagyok vékony.
Szia.Én sem 24 hetes vagyok már,de írok ha nem baj!
28 hetes vagyok és nekem nem szokott rázkódni a hasam..Szerintem az nem mindenkinél van.Nekem már csuklik a babám és meg lehet különböztetni.Olyan hogy ha oda teszem a kezem akkor sem hagyja abba..Mert amikor nem csuklik és odanyúlok akkor abbahagyja a mocorgást.A szülés miatt én is kicsit aggódok,de nem annyira hogy félek is tőle!Alig várom hogy a kezemben fogjam a kiscsajomat.Te kedves kérdező kislányt vagy kisfiút vársz?Tudjátok már?Üdv!
Szia!
Én 24+4 hetes vagyok. A szüléstől egyáltalán nem félek (még!!) most más jár a fejemben, távolinak érzem még a szülést. Most élvezem ezt a csodálatos állapotot, imádom, ha mocorog a Babó, imádom, hogy nő a pocakom. Büszkének és boldognak érzem magam!!! :)
Csuklást még nem éreztem (szerintem).
Te, kedves Kérdező voltatok már 4D-n, vagy mentek?
Beszerzésekkel hogy álltok? Vásárolgattok már?
Boldog babavárást!
Itt 23 hetes voltam. (utolsó válaszoló)
Szia! :)
Nos én már kezdek félni... Ma vagyok 24. hetes.. :D
Én már 16 hetes kora óta érzem mocorogni a picit, igaz nekem is buborékolással kezdődött, de most már olyan erős kis végtagjai vannak, hogy sokszor kinyomja a pocakom. :D
Hát pont mai pocakfotóm nincs, de ez kb 3-4 napos! :)
Amúgy a hirtelen pocaknövekedésnek még csak az elején tartunk.. :D Nyugodj meg szerintem! :)
Boldog babavárást!
Olyan aranyosak vagytok!!! Köszönöm a válaszokat! Háát, a képeket elnézve, az én pocakom nem is olyan óriási. Szerintem azért tűnik nagynak, mert alacsony vagyok, de nagyon. Szóval akkor a rázkódást illetően megnyugtattatok, köszi...
Egyébként holnap megyek vizsgálatra (cervix vizsgálat, és tenyésztés, meg persze ultrahang is lesz), remélem minden rendben odabent.
Ja, és kisfiúnk lesz, már a 13. heti ultrahangon mondták, csak akkor még nem biztosra, de aztán is voltunk még, és tuti hogy kisfiú :-D
Vásárolni még nem igazán vásároltunk, de ruhácskái már vannak (örökölt), meg vettünk egy légzésfigyelőt (mert nagyon olcsó volt), és van egy hempergője. De egyenlőre ennyi. Hiányzik még babakocsi, kiságy, ilyesmi. Talán jövőhéten veszünk neki valamit..:-))
Szerintetek ha a fogamzás idejében lenne 3 hét csúszás, az már kiderült volna ugye? Arra gondolok, hogy 3 héttel hamarabb fogant. De a méretei megfeleltek eddig mindig az utolsó menzeszhez számolt korának.
Boldog babavárást mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!