Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes kismamák! Hogy...

24 hetes kismamák! Hogy vagytok? Én már kezdek aggódni a szülés miatt.

Figyelt kérdés
Ti is? Ti éreztetek már olyat mintha "rázkódna" a pocakotokban a baba? Ez normális? Nem csuklás szerintem. És megköszönném, ha tudnátok képet feltölteni a pocakotokról. Mert én úgy érzem, hogy nagyon hirtelen elkezdett növekedni. Köszönöm.
2012. júl. 17. 23:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ja, és köszönöm a képeket, mindenkinek nagyon édes pocakja van!!! :-)))
2012. júl. 18. 17:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Amúgy ezen én is gondolkoztam mert nekem inkább a későbbi fogantatás a kérdéses... Mert ugye nekem február 1 volt az utolsó mensi első napja, a babám kora is megfelelő ennek viszont nem értem miért onnan számolják a dokik.. :D Amúgy Kedves kérdező.. :P Neked nincs egy pocifotód? :D Csak hasonlítás képp... :$ :)

9-es voltam! :)

2012. júl. 18. 19:36
 13/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Sajnos nincs pocifotóm, de igérem pótolom...

Nekem pedig február 2 az utolsó mensim első napja. És a párom február 13.-án ment vissza dolgozni. És búcsúzóul még indulás előtt összebújtunk. Na, a mi babánk ekkor fogant. Valószínű hamarabb volt peteérésem, vagy a rendes kis spermák megvárták a peteérést. Állítólag 3 napig életképes a hímivarsejt. Mindegy is, lényeg hogy sikerült.

2012. júl. 18. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!