Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagypocakos kismamák, ti hogy...

Nagypocakos kismamák, ti hogy öltöztök fel strandoláshoz?

Figyelt kérdés
Szoktunk járni a párommal strandra és állandóan úgy érzem, hogy mindenki engem bámul: rövidnadrág és bikinifelső van rajtam, tehát a pocakom kilóg. El kellene takarnom? Valahogy állandó tekinteteket érzek magamon. Vízbe nem szoktam menni, csak ülök a fűben, néha elmegyek a mosdóba vagy a büfébe.
2012. júl. 18. 08:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig egy nagy kendőt tekertem magam köré, ha mentem valahová, ha csak napoztam, levettem. A körülötted lévők, meg örüljenek, hogy nézhetnek.
2012. júl. 18. 08:28
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Én is ugyanígy éreztem. Pár hete voltunk strandon.

Vittem 2 bikinit, az egyik rendes 2 részes, abban fürödtem, aztán mikor kijöttem felvettem a száraz, kimondottan kismama fürdőruhát.

De amikor elmentem a büfébe ugyanúgy nézett mindenki :D

Hát ahogy érzik. :) Ne foglalkozz velük.

28+2hkm

2012. júl. 18. 08:36
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Biztosan nagyon szép kismami vagy, ha bámulnak! :) Ne törődj velük, úgy legyél, ahogy neked kényelmes. Én nem takargatom, csak akkor ha védeni akarom a hasam a tűző naptól. Imádom, hogy kerekedik és egyáltalán nem érdekel, ha valakinek ez nem tetszik.
2012. júl. 18. 08:42
 4/10 A kérdező kommentje:

Most a bámulásból nem derül ki, hogy tetszik vagy nem tetszik a testem/pocakom nekik :) Én nem akarom eltakarni, hiszen ha már strandra megyek, lehessek már fürdőruhában.

Ezek szerint más kismamákat is megbámulnak, ez azért engem megnyugtat :)

2012. júl. 18. 08:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Meg ám...már néha azt hiszem én vagyok a hülye,hogy azt gondolom,h mindenki megnéz :)

De sok pasi is egyébként,minap az egyiken ledöbbentem,nem gondoltam volna hogy így 33 hetesen is tetszek bárkinek is :)

2012. júl. 18. 08:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is észrevettem, hogy megbámulnak. A férjem szerint azért, mert szép kismama vagyok. Bízom benne, hogy ez az oka, de szerintem "csak" a puszta kismama látványt nézik meg az emberek. Ha belegondolok régen én is megbámultam a pocakosokat (szépeket és kevésbé szépeket egyaránt).
2012. júl. 18. 09:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Én soha nem szerettem, ha egy nagy pocakos kismama hasa látszik a strandon, valahogy... nem tudom... nekem nem tetszett. Függetlenül attól, hogy már 2. terhességem, és voltunk strandon, nem változott a véleményem.

Nem azt mondom, hogy nem lehet szép egy pocakos kismama, főleg, ha tényleg csinos, de nekem magamon sem tetszik, hogy eltűnt a köldököm, hogy ott van az a sötét csík, stb. pedig szerencsém van, a pocakom szép (nincs rajta semmi csík oldalt stb.) Nekem a combommal és a fenekemmel vannak problémáim de az már más kérdés.

Szóval én tankiniben voltam a strandon (azt hiszem ez a neve a top szerű hosszított felsőrésznek), bár nem kismama tankini, ezért a pocakom alja kilátszott, de ha felülről nézték, szemben, akkor ugye nem látszott :o)) Ezért nem vettem több 10ezerért új fürdőruhát. Sőt a szálláson, ahol kb. szinte csak mi voltunk, ott persze felvettem a kétrészes bikinimet, bár az már tényleg kicsit mini lett :o)) de még épp jó volt fürdeni.

Szóval ha többet jártam volna stranda (egy hétig nyaraltunk, kb. 4-5-ször voltam) akkor áldoztam volna rá, de így elég volt két tankini és kész. Ha enni vagy nézelődni mentünk, akkor egy nagyon lenge pántnélküli ruhát felkaptam azért, alkatomból adódóan nem terhesen sem szeretek egy szál bikiniben sorban állni, enni, stb.

2012. júl. 18. 09:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem még be is "szóltak", hogy ez igen így tovább, még legalább kettőt! Nem volt bántó, kedves, idős emberek voltak.

Én is így tettem, ahogy az első: napozáshoz kendő le, de fürdéshez magamra kötöttem. Jól éreztem magam. :)

2012. júl. 18. 09:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy voltam,ahogy Te. Egy kis sort és bikini felső,amikor pedig elmentünk ebédelni,akkor felkaptam egy laza tunikát. Engem is sokan megnéztek,de szerintem a kismamákat általában nézik,nem csak minket. Na de amikor pihiztünk,akkor sort se volt rajtam. Nehogy már a 40 fok melegben azért kelljen magamra vennem a plusz réteget,mert egy baba van a pocakomban.. Nekem így volt jó,akinek nem tetszik,az fordítsa el a fejét.
2012. júl. 18. 09:50
 10/10 csak1csajszi ***** válasza:

Sziasztok!

Szerintem azért nézik meg a kismamákat,mert olyan aranyosak,szépek :) Én is mindig megnézem őket,és elmosolyodom,hogy milyen aranyos pocijuk van :))

2012. júl. 18. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!