Nagypocakos kismamák, ti hogy öltöztök fel strandoláshoz?
Én is ugyanígy éreztem. Pár hete voltunk strandon.
Vittem 2 bikinit, az egyik rendes 2 részes, abban fürödtem, aztán mikor kijöttem felvettem a száraz, kimondottan kismama fürdőruhát.
De amikor elmentem a büfébe ugyanúgy nézett mindenki :D
Hát ahogy érzik. :) Ne foglalkozz velük.
28+2hkm
Most a bámulásból nem derül ki, hogy tetszik vagy nem tetszik a testem/pocakom nekik :) Én nem akarom eltakarni, hiszen ha már strandra megyek, lehessek már fürdőruhában.
Ezek szerint más kismamákat is megbámulnak, ez azért engem megnyugtat :)
Szia!
Meg ám...már néha azt hiszem én vagyok a hülye,hogy azt gondolom,h mindenki megnéz :)
De sok pasi is egyébként,minap az egyiken ledöbbentem,nem gondoltam volna hogy így 33 hetesen is tetszek bárkinek is :)
Én soha nem szerettem, ha egy nagy pocakos kismama hasa látszik a strandon, valahogy... nem tudom... nekem nem tetszett. Függetlenül attól, hogy már 2. terhességem, és voltunk strandon, nem változott a véleményem.
Nem azt mondom, hogy nem lehet szép egy pocakos kismama, főleg, ha tényleg csinos, de nekem magamon sem tetszik, hogy eltűnt a köldököm, hogy ott van az a sötét csík, stb. pedig szerencsém van, a pocakom szép (nincs rajta semmi csík oldalt stb.) Nekem a combommal és a fenekemmel vannak problémáim de az már más kérdés.
Szóval én tankiniben voltam a strandon (azt hiszem ez a neve a top szerű hosszított felsőrésznek), bár nem kismama tankini, ezért a pocakom alja kilátszott, de ha felülről nézték, szemben, akkor ugye nem látszott :o)) Ezért nem vettem több 10ezerért új fürdőruhát. Sőt a szálláson, ahol kb. szinte csak mi voltunk, ott persze felvettem a kétrészes bikinimet, bár az már tényleg kicsit mini lett :o)) de még épp jó volt fürdeni.
Szóval ha többet jártam volna stranda (egy hétig nyaraltunk, kb. 4-5-ször voltam) akkor áldoztam volna rá, de így elég volt két tankini és kész. Ha enni vagy nézelődni mentünk, akkor egy nagyon lenge pántnélküli ruhát felkaptam azért, alkatomból adódóan nem terhesen sem szeretek egy szál bikiniben sorban állni, enni, stb.
Nekem még be is "szóltak", hogy ez igen így tovább, még legalább kettőt! Nem volt bántó, kedves, idős emberek voltak.
Én is így tettem, ahogy az első: napozáshoz kendő le, de fürdéshez magamra kötöttem. Jól éreztem magam. :)
Sziasztok!
Szerintem azért nézik meg a kismamákat,mert olyan aranyosak,szépek :) Én is mindig megnézem őket,és elmosolyodom,hogy milyen aranyos pocijuk van :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!