Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhességi, ultrahang...

Lehet terhességi, ultrahang és orvosi papírokat hamísítanni?

Figyelt kérdés
a páromat nem hagya békén egy nő,ma akar talizni vele hogy megmutassa neki a fentieket,nagyon ideges vagyok emiatt,bár okom nincs rá! mert az állítolagos dolog amikor ez megtörténhetett akkor a párom velem volt a másik dolog meg dolgozik.És azt mondja a nő hogy 3 hetes terhes! kellenne egyáltalán idegesnek lennem? már nem tudtam hogy hova is írjak :(
2012. júl. 18. 11:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 A kérdező kommentje:
1x csak felnő majd!vagyis remélem,mert addig nem szülök neki gyereket amíg be nem nő a feje lágya
2012. júl. 18. 15:50
 72/83 mizuzizu92 ***** válasza:
addig nem is szabad
2012. júl. 18. 15:55
 73/83 anonim ***** válasza:
Hát elég gyanús nekem ez a történet. Ha a párod délutános volt és éjfélre ér haza akkor akár elkéretőzhetett előbb és 10-kor találkozhatott ezzel a Katival. Bár nem hiszem hogy terhes mert akkor lenne igazi ultrahang képe. Sajnos nem tudsz mit tenni, ha tényleg terhes, akkor sem fognak a baba születése elött dns-vizsgálatot csinálni. Sajnálom elég rossz érzés lehet, de próbáld meg meggyőzni a párod hogy még viccből se írjon ilyeneket más lányoknak és így nem lesz félreértés
2012. júl. 18. 16:27
 74/83 anonim ***** válasza:
Nem akarok károgni,de egyetértek a 73-as válaszolóva,lelphetett előbb,vagy szabit kapott..Nekem is így dolgozott a párom illetve 3 műszakban.Mikor éjszakás hete volt szabit kapott,így egész éjjel a ribivel tudott lenni.
2012. júl. 18. 16:43
 75/83 anonim ***** válasza:
*leléphetett
2012. júl. 18. 16:44
 76/83 A kérdező kommentje:
igen,most nagyon komolyan el kell beszélgetnem vele,mert már legközelebb beálítannak hozánk egy 3 éves gyerekkel :@ ja igen volt már olyan hogy engem megrágalmaztak azzal hogy én egy gyerekkes apával kikeztem :@ 2-3 éves most az a fiú,csak az az érdekes hogy 2 év után jönn rá az a nő is hogy annak a gyereknek van apja,de hál istenek az is le van már rendezve,nem az ő gyereke
2012. júl. 18. 16:49
 77/83 A kérdező kommentje:
valaki kíváncsi a további fejleményekre?
2012. júl. 19. 19:16
 78/83 anonim ***** válasza:
persze! :D
2012. júl. 19. 19:17
 79/83 anonim ***** válasza:
Hát hogy ne!!!!
2012. júl. 19. 19:23
 80/83 A kérdező kommentje:
rákérdeztem a csajra hogy mikor voltak egyűtt a párommal,azt írta június 18.-án este 9 órakor! na hát ez elég vicces mert ebbe az időbe hajnalos volt,vagyis du. 4-re szokott hazaérni és akkor este velem volt,a másik meg ma írt nekem a csaj ismerőse hogy már 6x volt vele az orvosnál és egyszer se álapítottak meg nála terheséget! szóval az ügy le van zárva! :D :D
2012. júl. 19. 19:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!