Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhességi, ultrahang...

Lehet terhességi, ultrahang és orvosi papírokat hamísítanni?

Figyelt kérdés
a páromat nem hagya békén egy nő,ma akar talizni vele hogy megmutassa neki a fentieket,nagyon ideges vagyok emiatt,bár okom nincs rá! mert az állítolagos dolog amikor ez megtörténhetett akkor a párom velem volt a másik dolog meg dolgozik.És azt mondja a nő hogy 3 hetes terhes! kellenne egyáltalán idegesnek lennem? már nem tudtam hogy hova is írjak :(
2012. júl. 18. 11:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 A kérdező kommentje:
se én se a párom nem ismerjük személyesen,facebookon bejelölte a párom majd engem is innen kezdődött az egész,annyit tudunk hogy hova valósi,és régebben a párommal egy iskolába járt
2012. júl. 18. 13:50
 42/83 anonim ***** válasza:
Furán reagál a párod. Nem értem, hogyha nem volt semmi közöttük, akkor miért megy el vele találkozni? Honnan ismerik egymást? Te ismered a csajt? Én elmennék a helyedbe a találkozóra. Milyen sms-eket írkált a párodnak?
2012. júl. 18. 13:52
 43/83 mizuzizu92 ***** válasza:
De ha dns tesztet meikötök szeretné csináltatni?
2012. júl. 18. 13:57
 44/83 anonim ***** válasza:
és honnan tudja a párod telefonszámát?
2012. júl. 18. 13:58
 45/83 anonim ***** válasza:
Majd megírod mi történt?
2012. júl. 18. 14:01
 46/83 A kérdező kommentje:
nem tudom miért bizonygatja ennyire hogy tőle van az a bizonyos gyerek,de ha páromtól lenne akkor nem akarná a DNS tesztet,amúgy a csaj nekem is írt hogy 3 hetes terhes nem csak a páromnak gondolom így akar engem összezavarni,meg olyanokat írt hogy mivel ő terhes én hagyam el őtt.A páromnak olyat írt elöször hogy jössz baszni?kb. rá 1 hétre válaszolt a párom hogy jó volt vele,a csaj vissza hogy igen és hogy felcsinálta meg hogy köcsög,ezeket mind megmutta nekem,aztán csend volt pár napig,rám írt hogy 3 hetes terhes és most itt lyukatunk ki.
2012. júl. 18. 14:02
 47/83 A kérdező kommentje:
a párom akarja a tesztet,és most hívott hogy a csaj nem ment el a találkozóra,de majd még írom a fejleményeket
2012. júl. 18. 14:05
 48/83 anonim ***** válasza:

13:52-es vagyok.

Egyre furább a dolog. Ha nem is ismeri a párod, akkor végképp nem értem, hogy miért megy el. Számomra egy kissé érdekes, hogy ez a Kati pont a Te párodat nézte ki "apajelöltnek", mikor még csak nem is találkoztak. Ez egy kicsit sántit, de lehet, hogy csak én vagyok túl gyanakvó:-(.

2012. júl. 18. 14:06
 49/83 mizuzizu92 ***** válasza:

Jézusom ekkora ribancot már bocsánat de , miért akar valaki kapcsolatot tönkre tenni.

Ha a párod szeretné akkor biztos abban hogy nem az övé , mond meg neki hogy fel lesz jelentve zaklatásért , vagy akármit .

2012. júl. 18. 14:07
 50/83 anonim ***** válasza:
100%
"rá 1 hétre válaszolt a párom hogy jó volt vele" - ez csak nekem tűnik úgy, hogy tényleg lefeküdt vele?
2012. júl. 18. 14:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!