Lehet terhességi, ultrahang és orvosi papírokat hamísítanni?
Szia!
Szerintem is gyanús ez a 3hetes terhesség.Amikor kimarad a mesni,akkor kb.4-5 hetes a terhesség,de ezt még mindig nem lehet látni olyankor uh-n. Nekem 7hetesen állapították meg orvosilag a terhességet. 3hetesen még a teszt sem lesz pozi,nem is tudhat elvileg róla a nő,hogy várandós. Ez maximum úgy jöhetne ki,ha 5hete menstruált utoljára,és akkor maga a magzat 3 hetes,de a terhességet orvosilag akkor is 5hetesnek mondják. És ha emellett meg is beszéltétek a pároddal,és bízol benne akkor biztos,hogy kamu. Sajnos lehet hamisítani a mai világban,főleg ha vannak kapcsolatai a nőnek :S
29hkm
vagy Photoshop-ja :)
(egy grafikus)
biztos hogy kamu!!!! szerintem ez a no osszefekudt fuvel faval, aztan most hogy kiderult hogy terhes, mindenkinel beprobalkozik. most ugy tunik a te parod van soron.
de ezt se nagyon ertem, ti miota vagytok egyutt, megcsalt?? vagy egyaltalan hogy jott ez a no a kepbe? en amiatt nem lennek nyugodt maximum, hogy a parom eszerint nagy valoszinuseggel kifele is kacsingat. de ha valoban ugy allitja be a no, hogy 3 hetes terhes, akkor az kamu, a 3. heten meg eppen csak a petesejt vandorol a meh fele, vagy eppen csak agyazodik befele. szoval a parod vilagositsa majd fel, hogy mast szivasson.
mindenkeppen ird meg mi lett!
basszus ez durva! ha egy eve vagytok egyutt, es elvileg nem csalt meg, de miert tette volna, hiszen akkor nem mutogatta volna az sms-t, meg meselte volna el a sztorit, hanem inkabb lapitott volna, akkor ez a csaj mit akar egyaltalan???? kiez egyaltalan? esetleg a parod exe? vagy te ismered ot?
agyam eldobom, hogy vannak ilyen ribik.
na de az ilyennek mindig happyend a vege, figyeljetek meg, megszul a no, es fekete lesz a gyerek :)))
azt, hogy a kep fenn van guglin is, ugy erted, hogy ezek utan a csaj kepes volt leszedni a netrol egy random kepet, es azt probalja bemeselni, hogy az ove?????
pofam leszakad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!