Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhességi, ultrahang...

Lehet terhességi, ultrahang és orvosi papírokat hamísítanni?

Figyelt kérdés
a páromat nem hagya békén egy nő,ma akar talizni vele hogy megmutassa neki a fentieket,nagyon ideges vagyok emiatt,bár okom nincs rá! mert az állítolagos dolog amikor ez megtörténhetett akkor a párom velem volt a másik dolog meg dolgozik.És azt mondja a nő hogy 3 hetes terhes! kellenne egyáltalán idegesnek lennem? már nem tudtam hogy hova is írjak :(
2012. júl. 18. 11:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem is gyanús ez a 3hetes terhesség.Amikor kimarad a mesni,akkor kb.4-5 hetes a terhesség,de ezt még mindig nem lehet látni olyankor uh-n. Nekem 7hetesen állapították meg orvosilag a terhességet. 3hetesen még a teszt sem lesz pozi,nem is tudhat elvileg róla a nő,hogy várandós. Ez maximum úgy jöhetne ki,ha 5hete menstruált utoljára,és akkor maga a magzat 3 hetes,de a terhességet orvosilag akkor is 5hetesnek mondják. És ha emellett meg is beszéltétek a pároddal,és bízol benne akkor biztos,hogy kamu. Sajnos lehet hamisítani a mai világban,főleg ha vannak kapcsolatai a nőnek :S

29hkm

2012. júl. 18. 12:02
 12/83 anonim ***** válasza:

vagy Photoshop-ja :)

(egy grafikus)

2012. júl. 18. 12:13
 13/83 anonim ***** válasza:

biztos hogy kamu!!!! szerintem ez a no osszefekudt fuvel faval, aztan most hogy kiderult hogy terhes, mindenkinel beprobalkozik. most ugy tunik a te parod van soron.

de ezt se nagyon ertem, ti miota vagytok egyutt, megcsalt?? vagy egyaltalan hogy jott ez a no a kepbe? en amiatt nem lennek nyugodt maximum, hogy a parom eszerint nagy valoszinuseggel kifele is kacsingat. de ha valoban ugy allitja be a no, hogy 3 hetes terhes, akkor az kamu, a 3. heten meg eppen csak a petesejt vandorol a meh fele, vagy eppen csak agyazodik befele. szoval a parod vilagositsa majd fel, hogy mast szivasson.

mindenkeppen ird meg mi lett!

2012. júl. 18. 12:17
 14/83 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!én nem megyek a párommal el mert nem akarok kínos helyzetbe hozni se magam se a páromat! amúgy van egy képe amit nekem is elküldött amin egy petezsál látszódik,de a leírásotok alapján 3 hetesen még nem is tudja a nő hogy terhes,ja és utána néztem a képnek fent van googlen,úgyhogy megnyugodtam egy kicsit,hálás vagyok nektek hogy írtattok
2012. júl. 18. 12:18
 15/83 A kérdező kommentje:
1 éve vagyunk együtt,az üzeneteket amit a nő írt megmutatta nekem is,szóval így minden bízonyíték a nő ellen szól! így meg hogy van ilyen DNS vizsgálat akkor majd az meg lesz csináltattva,a párom se olyan hülye hogy elválalja másnak a gyerekét
2012. júl. 18. 12:26
 16/83 anonim ***** válasza:

basszus ez durva! ha egy eve vagytok egyutt, es elvileg nem csalt meg, de miert tette volna, hiszen akkor nem mutogatta volna az sms-t, meg meselte volna el a sztorit, hanem inkabb lapitott volna, akkor ez a csaj mit akar egyaltalan???? kiez egyaltalan? esetleg a parod exe? vagy te ismered ot?

agyam eldobom, hogy vannak ilyen ribik.

na de az ilyennek mindig happyend a vege, figyeljetek meg, megszul a no, es fekete lesz a gyerek :)))

2012. júl. 18. 12:32
 17/83 anonim ***** válasza:

azt, hogy a kep fenn van guglin is, ugy erted, hogy ezek utan a csaj kepes volt leszedni a netrol egy random kepet, es azt probalja bemeselni, hogy az ove?????

pofam leszakad....

2012. júl. 18. 12:35
 18/83 anonim ***** válasza:
11-es vagyok,hihetetlen,hogy vannak ilyen nők...3hetesen esélytelen,hogy látszódjon a petezsák,szóval ez a nő ha már kamuzik,először utánanézhetne annak,hogyan működik egy terhesség. Nem elég,hogy hazudozik,még ostoba is. Ha a párod így beavatott a dologba,én nem aggódnék a helyedben,főleg,ha biztos is vagy benne,hogy nem is tudott volna megcsalni idő hiányában. Párodnak mindenképpen mondd azért el,hogy 3hetes terhességnél ilyen papírokkal,leletekkel nem állhat elő,és akkor meg tudjátok fogni ezt a nőt. Szerintem ne aggódj,tuti,kamuzik!
2012. júl. 18. 12:42
 19/83 kius ***** válasza:
nekem ez egy kicsit gyanus!!!irod hogy megfogjatok csinaltatni a DNS tesztet mert a parod sem olyan hulye hogy elvalalja masnak a gyereket-akkor ezek szerint a parod egyutt volt ezzel a novel?mert ha biztos a dolgaba ahogy fent is irtad hogy abban az idoben veled volt akkor minek a DNS teszt?akkor haggya a francba az egeszet,nem?
2012. júl. 18. 12:48
 20/83 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből!!Majd írd meg jó???
2012. júl. 18. 12:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!