Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhességi, ultrahang...

Lehet terhességi, ultrahang és orvosi papírokat hamísítanni?

Figyelt kérdés
a páromat nem hagya békén egy nő,ma akar talizni vele hogy megmutassa neki a fentieket,nagyon ideges vagyok emiatt,bár okom nincs rá! mert az állítolagos dolog amikor ez megtörténhetett akkor a párom velem volt a másik dolog meg dolgozik.És azt mondja a nő hogy 3 hetes terhes! kellenne egyáltalán idegesnek lennem? már nem tudtam hogy hova is írjak :(
2012. júl. 18. 11:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 A kérdező kommentje:
július 1-jén ráírt a páromnak az álapotára facebookon hogy "megyünk baszni jó?" a párom ráírt hogy "jó" ezt én is láttam,pár napig nem tudod felmenni facebookra,mert du.-ra ment dolgozni és csak éjfélre szokott ilyenkor hazaérni.Majd írt a csaj pénteken du. hogy "10 órakor talizunk",erre visszaírt kb. 1 hét múlva a párom vagyis megkérdezte "és jó volt velem baszni?" visszaírt a csaj hogy "felcsináltál te köcsög és írtam barátnődnek is" ez múlthét kedden volt mikor megrágalmazta hogy felcsinálta,ez biztos mert akkor azon a héten megint hajnalos volt és felkeltem mondta nekem mit is írt neki.Csütörtökön rám irt a csaj hogy "a párodtól 3 hetes terhes vagyok" és a képeket is akkor tette fel. A többit meg már leírtam azt hiszem.
2012. júl. 18. 15:00
 62/83 anonim ***** válasza:
én tarkón vágnám a férjem ha ilyeneket írna.. nem csodálom h gyanakodsz..
2012. júl. 18. 15:02
 63/83 anonim ***** válasza:
amúgy nyilván kamuzik a csaj,de a párod se kispiskóta,én kivágnám,mert ha így viselkedik ismeretlenekkel,mit csinálhat az ismerős csajokkal????
2012. júl. 18. 15:03
 64/83 mizuzizu92 ***** válasza:

Hát kamuzik akkor a csaj , de én a páromat ha ilyet irt volna , megbasztam volna egy fél téglával .

Az én párom ne írogasson vissza ilyeneket másnak.

2012. júl. 18. 15:07
 65/83 anonim ***** válasza:

nem hergelni akarlak de az én férjem a szájára se vesz ilyen szót

ha másra nem is arra sztem jó ez a sztori h gyorsan lelépj ettől a bunkótol. pont egy ilyen csaj illik hozzá. akivel ugye nem volt együtt,nem ismeri,de írogatnak egymásnak és a csaj tudja a számát

no komment

2012. júl. 18. 15:09
 66/83 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem,hogy miért írt ilyet a csaj a párodnak,ha nem is találkoztak? Vagyis nyilván hazudik a terhességet illetően,de ha nem találkoztak soha,akkor miből gondolja,hogy ezt a párod el is hiszi? Hiszen nyilván akkor a párod is tudja,hogy nem lehet terhes,ha nem is találkoztak. Ennek a kamunak úgy lenne értelme,ha csak Neked írta volna,hogy terhes.
2012. júl. 18. 15:13
 67/83 A kérdező kommentje:
tudom,a párom ilyen sokat is veszekszek emiatt vele,de megszokta mutatni az ilyeneket. A másik meg az hogy 1-jén rá írt majd nekem múlthét csütörtökön a két időpont között 11 nap van,szóval már csak ezért sem lehet terhes.Aztán hétfőn du.-os és éjfélre szokott hazaérni szóval nem hiszem hogy csak úgy kiruccana egy fárasztó nap után mással szexelni.
2012. júl. 18. 15:15
 68/83 anonim ***** válasza:
megszokta mutatni az ilyeneket? miért hány ilyen van?? ki ő h minden nő vele akar ...ni???
2012. júl. 18. 15:19
 69/83 A kérdező kommentje:
egy a lényeg!a csaj biztos nem terhes,lehetetlen!nem tudom hogyan gondolja ezt az egészet? a páromnak nem egyszer volt ilyen de ez volt a legdurvább! az ő szavaival élve "szereti szívatni az ilyen ribancokat" csak sajnos nem gondol ilyenkor a következményekre! még mindig nem nőt fel!
2012. júl. 18. 15:23
 70/83 anonim ***** válasza:
hát ha téged az egészben csak az zavart h terhes vagy sem.. te tudod. de nagyon mocskos szája van a párodnak
2012. júl. 18. 15:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!