Lehet terhességi, ultrahang és orvosi papírokat hamísítanni?
Figyelt kérdés
a páromat nem hagya békén egy nő,ma akar talizni vele hogy megmutassa neki a fentieket,nagyon ideges vagyok emiatt,bár okom nincs rá! mert az állítolagos dolog amikor ez megtörténhetett akkor a párom velem volt a másik dolog meg dolgozik.És azt mondja a nő hogy 3 hetes terhes! kellenne egyáltalán idegesnek lennem? már nem tudtam hogy hova is írjak :(2012. júl. 18. 11:50
21/83 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ki ez a nő?Ha párod nem csinált semmit akkor minek találkozik vele???Te miért nem mész el???
Ha nem történt semmi, akkor minek kell bizonygatnia bármit is bárkinek??
22/83 anonim válasza:
a 3 hetest nyilván úgy érti h 3 hete esett teherbe vagyis 5 hetes terhes. orvosi papírokat nem lehet hamisítani
23/83 anonim válasza:
és ha 3 hete történt a dolog a férjeddel,akkor a csaj érezheti a terhességet,és a doki is láthat petezsákot. az h fent van a google-on semmit nem jelent feltehette ő is.
nekem a párod sokkal gyanúsabb. sztem nézz utána hol volt 3 hete
amúgy ki ez a csaj? ha nem igaz miért akar vele találkozni a párod,és miért akar dns tesztet??
24/83 anonim válasza:
lehet terhes én a ciklus 24.napján-10 nappal az aktus után már pozitívat tezteltem
25/83 anonim válasza:
én elmennék és kérdeznék olyanokat a csajtól amit csak az tudhat aki lefeküdt a férjeddel. pl: körül van -e metélve,borotválja-e ilyenek. gáz,de én nem hagynám annyiban,mert a férjed elég furán kezeli ezt
26/83 mizuzizu92 válasza:
Nekem mind kettő gyanús !
Ha nem találkozott a csajjal és nem feküdt le vele ,akkor nem mondhatja az hogy tőle terhes .
szóval valami volt ott!!
30/83 mizuzizu92 válasza:
Dátumot kell nézni az uh képen mert ha tényleg google -s kép akkor el kell térnie a dátumnak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!