Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet terhességi, ultrahang...

Lehet terhességi, ultrahang és orvosi papírokat hamísítanni?

Figyelt kérdés
a páromat nem hagya békén egy nő,ma akar talizni vele hogy megmutassa neki a fentieket,nagyon ideges vagyok emiatt,bár okom nincs rá! mert az állítolagos dolog amikor ez megtörténhetett akkor a párom velem volt a másik dolog meg dolgozik.És azt mondja a nő hogy 3 hetes terhes! kellenne egyáltalán idegesnek lennem? már nem tudtam hogy hova is írjak :(
2012. júl. 18. 11:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 A kérdező kommentje:
2012. júl. 18. 13:30
 32/83 A kérdező kommentje:
2012. júl. 18. 13:32
 33/83 anonim ***** válasza:
ja h így kamu.. aha.. attól még személyesen mutathat eredetit is. menj el a férjeddel és ha ezeket mutatja modnd meg h kamu
2012. júl. 18. 13:34
 34/83 mizuzizu92 ***** válasza:
igen mert a teszt a gyermekmonopoly- rol származik
2012. júl. 18. 13:37
 35/83 mizuzizu92 ***** válasza:
a másik meg a babanet.hu ról
2012. júl. 18. 13:39
 36/83 anonim ***** válasza:

anyam, hogy egyesek mit meg nem tesznek....

ezek egyertelmuen netrol osszekapott kepek, raadasul 3, de meg 5 hetesen sincs sokakna ennyire nagyon pozitiv tesztjuk, tehat mar ez is boven gyanus. mit akar ez egyaltalan, mostmar azt is el tudom kepzelni, hogy nem is terhes, csak azt gondolja igy megfogja parodat, aztan majd azt kamuzza par het mulva hogy elvetelt.

de meg mindig nem mondtad, hogy kerult a csak a kepbe, es hogy ki ez???

2012. júl. 18. 13:43
 37/83 A kérdező kommentje:
a lányt hívják úgy hogy Kati csak így vittem be a gépbe,az egyik kedves válaszoló írta hogy lehet DNS tesztet csinálni,a másik meg a lány akar a párommal találkozni,amikor legelőször írt a páromnak az kb. 2 hete volt,1 hete írt rám először vagyis akkor most 4 hetesnek kell lennie,ugye jól számolom? ha visszont 3 hetesen ment UH-ra az orvos se azt mondja neki hogy "Ön most 3 hetes terhes" nem igaz? hanem hogy 7 hetes,és a papíron is 7 hetesnek kell hogy legyen. A páromnak a húgának már van egy kislánya úgyhogy szerintem nem olyan könnyű őt átverni.
2012. júl. 18. 13:45
 38/83 anonim ***** válasza:
de honnan szedte össze a párod???
2012. júl. 18. 13:47
 39/83 anonim ***** válasza:

jah, mar csak azert is gyanus, a sok egyeb mellett, mert az uh kepeken fel szokott lenni tuntetve (bocsi a szenvedo szerkezetert :)) a paciens neve, a vizsgalati hely neve, meg a datum, hat ezen konkretan semmi sincs, nameg igen, a googlin rajta van, hogy honnan szarmazik a kep.

en a ferjed helyeben el se mennek!!

2012. júl. 18. 13:47
 40/83 mizuzizu92 ***** válasza:

Hát ez az honnan szedte a csaj hogy az övé ha nem feküdtek volna le???

erre nem kapunk választ kedves kérdező , mert valaminek kellett , lennie ha titeket zaklat !

2012. júl. 18. 13:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!