S. O. S.35 hetes terhes vagyok és tegnap óta fáj az 1 évvel ezelőtt betömött fogam. Szerintem gyökérkezelés gyanús, ennyi idősen szabad?
Figyelt kérdés
Már akkor sejtettem h rosszul tömte be a doki mikor csinálta mert utána is fájt, de hát azt mondta az normláis...Holnap reggel megyek fogorvoshoz és nagyon félek :S2012. júl. 18. 11:20
1/5 anonim válasza:
Szia! Nyugodtan menj fogorvoshoz, nagyon fontos h megcsináltasd! Szabad, sőt kell is!!!
35 hkm
2/5 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond, nyugodtan menj el, nem olyan vészes. Utána megkönnyebbülsz! Ilyenkor szoktak fogröntgent is csinálni, de azt olvastam, ha eltakarják a pocakod, akkor nem lehet baja a babának.
3/5 anonim válasza:
Szia!Nekem nem nyúltak hozzá mert az érzéstelenítőben adrenalin is van állitólag és féltek,hogy a székbe szülök meg.Bár én toxémiás is voltam.
4/5 A kérdező kommentje:
most azon gondolkodom h lehet h nem is a fogam fáj hanem alatta az ínyem, mert piros is, és vérzik mikor mosom. Tudom h gyakori terhesség alatt az ínygyulladás de nem lenne fura h pont ott, meg csak egy fogam alatt van, nem "végig"? Azzal tudnak valamit kezdeni?
2012. júl. 18. 12:28
5/5 anonim válasza:
Persze, hogy tudnak. Nekem az ínyemmel állandó problémák vannak. Valami oka van, hogy begyullad, és az valószínű a fogad. Most én ebben nagyon rutinos vagyok, havi rendszerességgel járok fogászhoz, ráadásul magánhoz, tényleg minden kérdésemre válaszol. Én is így mentem először, hogy "nem a fogam, hanem az ínyem", és ő mondta, hogy annak mindig oka van, ha begyullad az íny. Mielőbb menj el, meg fogja oldani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!