6 hetes terhes vagyok (elvileg? ), tegnap voltam uh-n és annyit irtak a papirra, hogy 5mm-es petezsákra gyanús képlet. Volt már ilyen valakinek?
csináltam már tesztet, pozitiv lett, de halvány.
igen, az orvos visszahivott.2hét múlva kell mennem!
utolsó:
Neked végül lett belőle baba? mert én szeretném, ha lenne..igaz, ha mégse lesz, ugysem adom fel, de azért jobban örülnék, ha lenne!:) még annyi a bajom, hogy remélem az nem befolyásolja ezt az egészet, hogy az elején nem tudtam róla, hogy állapotos vagyok. Azt hittem, fel vagyok fázva és 3x is beleültem a forróvizbe, emelgettem, beütöttem magam, dohányoztam, de amióta megcsináltam a tesztet és pozitiv lett, azóta ezeket a dolgokat mind mellőzöm
Igen, és nemsokára meg is fog születni :) Bár egy percig sem gondoltam arra, hogy nem fog megmaradni. Nagyon jól tetted, hogy minden káros dolgot abbahagytál, ami eddig volt az nem ártott neki. Azt mondják az első hónapokban még nincs olyan összeköttetése, hogy átjussanak hozzá ezek a dolgok. Neked most nincs más dolgod, mint pihenni és nyugodtan várni, hogy eljöjjön a kontroll ideje!
Szorítok, hogy baba legyen belőle!
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!