Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ebböl baba? Uh-n 8mm-es...

Lehet ebböl baba? Uh-n 8mm-es petezsákra suspect képlet látszik. Uterus:108X45mm.

Figyelt kérdés
A doki nem mondott semmit tiszta bunkó volt reménykedünk benne h baba lesz.2 hét mulva UH.Utolsó mens jan.18-án.Segitsetek!köszi
2010. febr. 10. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

8 mm-es petezsákra utaló képleted van. Ebből nagy valószínűséggel baba lesz!!! :-) Persze az orvos valószínűleg csak akkor fogja mondani, ha már életjelet is lát a petezsákban.

Gratulálok!!! 20+5 hetes kismami

2010. febr. 10. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ha jan. 18-án volt meg utoljára, akkor még 4 hetes sem vagy, azért nem látta egyértelműen.

Előző voltam

2010. febr. 10. 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy lehet :)

A dokid pedig azért nem mondott semmit, mert még korai lenne neki bármit is mondani, nem azért mert bunkó.

Inkább örülj, hogy egyáltalán megnézett, a legtöbb orvos legalább 1 hetes mensikéséssel hajlandó csak megvizsgálni (nem véletlenül egyébként).

2010. febr. 10. 15:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak azért is kérdeztem mert még azt sem mondta hogy terhes vagyok előző héten azt mondta a doki hogy kb 4 hetes terhes vagyok és ma nem egészen erre számitottunk.Most akkor terhes vagyok??Azt mondta a doki hogy vegyünk egy tesztet és az majd kimutatja.Érdemes már ilyenkor tezstelnem??Köszi a válaszokat.
2010. febr. 10. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem mondhatja, hogy terhes vagy, amíg nem lát embriót :) Tudom, hogy rosszul hangzik, de ez egyenlőre orvosi értelemben még nem terhesség, csak majd akkor lesz az , amikor szívműködést is lát.

Persze, vegyél egy tesztet, nekem mensielmaradás előtt 2 nappal már kimutatta, 6 hetesen látszott a petezsák az embrióval.

2010. febr. 10. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha még nem teszteltél és nem maradt el a mensid, akkor mi alapján mentél el az orvoshoz? Miből gondoltad, hogy terhes vagy?
2010. febr. 10. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!