Lehet ebböl baba? Uh-n 8mm-es petezsákra suspect képlet látszik. Uterus:108X45mm.
8 mm-es petezsákra utaló képleted van. Ebből nagy valószínűséggel baba lesz!!! :-) Persze az orvos valószínűleg csak akkor fogja mondani, ha már életjelet is lát a petezsákban.
Gratulálok!!! 20+5 hetes kismami
Mondjuk ha jan. 18-án volt meg utoljára, akkor még 4 hetes sem vagy, azért nem látta egyértelműen.
Előző voltam
Persze, hogy lehet :)
A dokid pedig azért nem mondott semmit, mert még korai lenne neki bármit is mondani, nem azért mert bunkó.
Inkább örülj, hogy egyáltalán megnézett, a legtöbb orvos legalább 1 hetes mensikéséssel hajlandó csak megvizsgálni (nem véletlenül egyébként).
Nem mondhatja, hogy terhes vagy, amíg nem lát embriót :) Tudom, hogy rosszul hangzik, de ez egyenlőre orvosi értelemben még nem terhesség, csak majd akkor lesz az , amikor szívműködést is lát.
Persze, vegyél egy tesztet, nekem mensielmaradás előtt 2 nappal már kimutatta, 6 hetesen látszott a petezsák az embrióval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!