Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet, hogy csak a bal...

Mitől lehet, hogy csak a bal oldalon van éles szurkálás a hasamban? 6+2 hetes vagyok. Ugye nem lehet méhenkívüli gyanús?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 évben volt 2 vetélésem, eléggé félek. 2 napja érzem ezt.
2012. jún. 10. 22:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
akár még menstruáció előjele is lehet,vagy ovuláció...bármi..sajnos rossz dolgokat is jelenthet.Érdemes elmenni orvoshoz...
2012. jún. 10. 22:51
 2/16 anonim ***** válasza:

jajj bocsi azt nem láttam, hogy állapotos vagy!

Menj mindenképp dokihoz!!!!!Gyorsan!!!!!!

2012. jún. 10. 22:51
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi, nem nagyon fájdalmas, csak olyan kellemetlen és bosszantó, hogy mindig ugyanazon a helyen... ezért aggódok. ha holnapig nem múlik el akkor tuti megyek dokihoz. ha méhen kívüli lenne, akkor milyen gyorsan fajulnak vészessé a dolgok?
2012. jún. 10. 22:55
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez normál kora-terhességi tünet.

Nekem mindegyik babával volt, én ez alapján nem gyanakodnék semmi rosszra.

Holnap hívd fel az orvosodat az "előéleted miatt", addig meg pihenj, de szerintem ebben semmi "gyanús" nincs.

Az aggodalmad megértem, de ez tényleg "normális".

2012. jún. 10. 22:59
 5/16 A kérdező kommentje:
jaj ezt nagyon köszi utolsó! a próféta beszéljen belőled! lehet én is jobban figyelek mindenre, de nem egyszerű túlélni ezt a bizonytalanságot... persze ha jobban fog fájni tényleg hamarabb elmegyek, eredetileg a hét vége felé terveztem, hogy a szívhang már meglegyen, mert 2x hallottam már azt, hogy sajnos nincs szívhang... és ezt már nem szeretném :(
2012. jún. 10. 23:03
 6/16 anonim ***** válasza:
Drukkolok hogy legyen szívhangja!!!Nekem is volt szurkálás,sőt még most is van 16 hetesen.Próbálj pihizni és magneb6ot bevenni amíg el nem mész a dokihoz.És csak pozitívan.
2012. jún. 11. 00:43
 7/16 anonim ***** válasza:

Szia:)

Én is csak a bal oldalon érzek szúrásokat, de nem éleseket.És én is egyből a méhen kivülire gondolok. Elvileg papirforma szerint 6 hetes vagyok, de tudom, hogy Május 20 körül fogant a pici.

Irj, hogy mi volt a dokinál. Remélem minden rendben lesz.

2012. jún. 11. 08:22
 8/16 A kérdező kommentje:

az éjjel mikor kinyújtóztam éreztem a másik oldalon is, de nem olyan erősen. amikor meg kitapogattam, akkor inkább a medencecsont tájékán fájt hasonlóan mint mikor nekiütöd valaminek a csontodat... olyan égő ütődött fájdalom, de nem erős és főleg nem görcsös... lehet csak ciszta vagy valami a petefészkemen, de folyamatban van a főorvos intézése, dél körül kapok infót, hogy mikor fogad. ha addig erősebb lenne, vagy görcsösebb, ne adj isten vérzés akkor persze elmegyek a sajátomhoz is, csak ő idősebb és azelőtt is mindig csak azt mondta, hogy várjunk, bízzuk a természetre, de most nekem ez kevés. most kell nekem a kórház biztonsága is és mindkét esetben a főorvosnál voltam a vetéléseimkor és ő is tisztított ki, tehát van rólam feljegyzése.

Ha vannak még tapasztalatok szivesen várom :) és persze köszi a nyugtató szavakat.

2012. jún. 11. 08:54
 9/16 anonim ***** válasza:
Nyugi, nekem is csak a bal oldalon fájt 5-6 hetesen... és én is emiatt aggódtam. Ma már 9 hónapos nagyfiú :)))) Ne aggódj emiatt szerintem, hamarosan úgyis mész gondolom uh-ra és ott majd megnyugtatnak :)
2012. jún. 11. 09:49
 10/16 anonim ***** válasza:
Ez szerintem teljesen normális az első pár hétben ne aggódj, volt olyan is hogy egy hirtelen éles fájdalmat éreztem, de annyira hogy össze is görnyedtem. Ilyen egyszer volt, és semmi bajt nem okozott, csak igen kellemetlen volt.
2012. jún. 11. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!