Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhenkívüli terhességnek...

Méhenkívüli terhességnek milyen jelei vannak?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 06:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt már a legelső orvosi vizsgálat kizárja, mert egyéb jele nincs neki. Tehát pozitív teszt után, ha orvos megvizsált, és minden rendben, akkor már nem lehet méhen kívüli terhes.
2012. máj. 18. 07:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmilyen. Pontosan ugyanolyan, mint a méhenbelüli terhesség. Az első UH-nál (4.-6. hét) az orvos állapítja meg.
2012. máj. 18. 07:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól függ mikor megye orvoshoz az ember.

A méhen kívülit nehezebb észrevenni, mint a méhen belülit. Nekem másodszorra vették észre ultrahangon, 5 hetes, 6 napos voltam. De gyanú volt rá, lombikos voltam és hcg-t néztek vérből 2 héttel a beültetés után, ami alacsony volt (asszem 34). Utána többször nézték, nőtt, de nem annyira, mire kellett volna.

Mielőtt kiderült volna, kicsit barnáztam.

De akinek később derül ki, fájdalma is lehet.

2012. máj. 18. 08:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát az attól függ,hogy milyen tüneteket okoz.Mert pl én pozit teszteltem,rá másnapra mütöttek:éjjel hányás,fura érzés a hasban,majd nem bírtam felkelni mert folyton elájultam volna,később a hasfájás olyan lett mintha kést forgattak volna bennem,kórház,életmentő műtét 4 dl vér volt a hasamban,ezért fájt ennyire és ezért akartam folyton elájulni,úgymond sokkos állapotban voltam.

Miért kérdezed ezt,van valami baj veled?Ha gyanakszol valamire,menj dokihoz!!Kívánom hogy neked ne kelljen átélned!!!!21 hetes kismama

2012. máj. 18. 08:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem iszonyatos hasfájással kezdődött, és rengeteg vér volt a hasüregemben, relative későn vették észre.
2012. máj. 18. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!