Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet, hogy csak a bal...

Mitől lehet, hogy csak a bal oldalon van éles szurkálás a hasamban? 6+2 hetes vagyok. Ugye nem lehet méhenkívüli gyanús?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 évben volt 2 vetélésem, eléggé félek. 2 napja érzem ezt.
2012. jún. 10. 22:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem szedsz plusszhormont?(Utrogestan, Crinone. Ha már többször is volt vetélésed indokolt lenne, és a sűrűbb orvosi felügyelet is. Legalább 2-3 hetente és pihenés, fekvés otthon.Te alapból veszélyeztetettnek számítasz. Uh-n még nem voltál?Szerintem nem olyan jó a dokid, nagyon lazán kezeli a dolgokat.Én 4 év alatt 3 nőgyógyászt és 1 endokrinológus fogyasztottam el, mert egyszerűen nem tudtak segíteni, de aki meg megtehette volna, az lazázott, én meg persze akkor még hülye voltam váltani és nem is volt sok infóm a nőgyógyászati problémákról. Azóta, ha más kerül hasonló helyzetbe, azért írom meg, hogy másnak ne menjenek el évei, és ideg a semmire. Sok sikert! 25hkm.
2012. jún. 11. 10:28
 12/16 A kérdező kommentje:
1/2 3 ra van időpontom a főorvosnál, majd jelzek mi van, addig nagyon nagyon szorítsatok kérlek
2012. jún. 11. 12:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Mi volt a dokinál?
2012. jún. 11. 18:09
 14/16 A kérdező kommentje:
ott van!!! és él :) halmozottan veszélyeztetett leszek, de nem érdekel :) vigyázok mint a szemem fényére majd rá :) azt hiszem még sok akadályt kell majd vennünk, de megcsináljuk :)
2012. jún. 11. 18:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Szuper!

Gratulálok!

Hajrá!

2012. jún. 11. 19:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Persze, hogy megcsináljátok! :)

Minden rendben lesz! :)

GRATULÁLOK! :)

2012. jún. 11. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!