Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyökérkezelés? 25 hetes...

Gyökérkezelés? 25 hetes vagyok többi lent

Figyelt kérdés
szóval 25 hetes vagyok elkezdett fájni a fogam elmentem az ambuláns fogorvoshoz mert fájt ő fúrt rá egy kis lukat és ideiglenes tömést tett bele ami mire hazaértem kiesett ma voltam az én fogorvosomnál és ő még nagyobb lukat fúrt és gyökérkezelni akarta a fogamat de amint a csatornába ért irtóra fájt annak ellenére hogy kaptam érzéstelenítőt most azt mondta hogy menjek haza és várjunk jövö péntekig hátha akkor kijön belőle valami genny (pedig nincs begyuladva) és menjek vissza akkor megint magpróbálja gyökérkezelni és ha nem sikerül akkor kihúzza de már most hogy kiment a lidokain már most fáj menjek vissza holnap?és húzza kis vagy várja jövö hétig és akkor hátha sikerül neki gyökérkezelni?
2011. márc. 10. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem rakott bele gyógyszeres ideiglenes tömést?

Nekem az első terhesség alatt 2 fogamat is gyökérkezelték,nem akartam,hogy kihúzza mert elöl voltak.Mindkettő letört a másik várandósság alatt,ki kellett szedetni,pótlás lett a vége.

Szóval az a véleményem hogy ha hátsó fog inkább huzasd ki.Most erős fájdalomcsillapítót és gyulladáscsökkentőt úgy sem vehetsz be.

2011. márc. 10. 16:44
 2/4 A kérdező kommentje:
A legrosszabb hogy ott tátong egy bazi nagy luk amit ráfúrt és ha iszok akár vizet akár teát és belemegy majd megőrülök de reggel akkor első dolgom lessz hogy megyek és kihúzatom nincs nagyon hátul de kb középtájt még pont ne látszik de majd pótlást mindenképp rakatok bele köszönöm a válaszod
2011. márc. 10. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia, Nekem is az a véleményem, ha hátsó fog, húzasd ki. Tudom, nem igazán szeret az ember fogat huzatni, de sajnos mást nem igazán lehet tenni

Nekem sajnos két fogam bánta, az egyikkel utána magánrendelésre jártam, mire a fog helyét helyrerakták, mert a körzetis teletömködte mindenfélével, de nem kellett volna, a másikkal pedig először szájzáram lett, mert vártunk. hátha kimegy a "gyulladás", és a szájzár után pedig csonthártyagyulladásom, amit aztán a szájsebészeten kezeltek ki, hál istennek elég volt belül felnyitni, de nem sok kellett hogy kintről nyissák fel az arcomnál, hogy ki tudják tisztítani

Az az igazság, hogy kellene szedned valamiféle gyulladáscsökkentőt a gyökérkezelés alatt (nekem a cataflam vált be) csak hát terhesen nem lehet

2011. márc. 10. 18:25
 4/4 A kérdező kommentje:
SZTK s fogorvoshoz soha többet megyek nagyon rossz volt tegnap is és elküldött úgy haza hogy egy bazi nagy lukat csinált rá most kértem magánorvoshoz holnap megyek kihúzza :)
2011. márc. 11. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!