Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyökérkezelés terhesen? A...

Gyökérkezelés terhesen? A fogorvosom szerint veszélytelen, én mégis nagyon félek. Kinek volt hasonló tapasztalata?

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem nincs MÉG ilyen téren tapasztalatom, de pont holnap megyek a fogorvoshoz mert letört egy darab az egyik rágó fogamból. Úgyhogy erre én is kíváncsi lennék.

37+5 kismama

2010. márc. 16. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a terhességem elején elég sok fogamat gyökér kezelték,nem lett tőle semmi bajom. Érzéstelenítőt is kaptam. 1hetes bébi anyukája.
2010. márc. 16. 23:22
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Szia!Én most is járok gyökérkezelésre,ez a második alkalom,18hetes vagyok.Én is féltem tőle,de nem kell,kaphatsz ugyanúgy érzéstelenítőt ami nem árt a babának,kismamáknak nem lidocaint,hanem valami ultrát szoktak adni,nemtudom pontosan mi a neve,mert ez nem jut át annyira a méhlepényen mint a lidocain,de sok kismamától hallottam hogy lidocaint kaptak és semmi baj nem lett belőle,sőt,nekem a nőgyógyászom is azt mondta hogy azt is lehet,de a fogorvosom a másikat adta.Sajnos az én gyökérkezelésem nem egyszerű,mert utána fáj sajnos nekem pár nap mulva,így mindig vissza kell mennem hogy kitisztítsa,de remélem már jó lesz végre,mert nemtudok vele rágni sem:Sés nem akarok már több fájdalomcsillapítót bevenni.De muszáj megcsináltatnod ha szükséges,mert az jobban árt a babának ha be van gyulladva vagy fáj.Nekem bevan már vagy 2hónapja gyulladva,ha nem több...csak nekem azt mondta a doki hogy a 16-17-ig hétig jólenne ha várnék vele,mert addig nemszívesen ad érzéstelenítőt,de ha nagyon fájna menjek...úgyhogy én azért mentem csak most,de lehet hamarabb kellett volna,de hát ha az orvos mondja,gondoltam csakjobban tudja..na mindegy mostmár,úgyhogy ne félj,menjcsak nyugodtan:)(18h)
2010. márc. 17. 06:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nekem is volt terhesség alatt mindenféle fogászati beavatkozásom és mind érzéstelenítővel.34 hetes vagyok és pont holnap megyek egy újabb fogtömésre.Nem kell aggódni nem lesz semmi baja a babának.
2010. márc. 17. 06:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat! Jaj, csak ne félnék ennyire a fogorvosoktól...
2010. márc. 17. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!