Gyökérkezelés terhesen? Lehet?
Figyelt kérdés
Délutánra kezdtem el érezni, hogy 1 pukli nőtt az ínyemre, és kezd fájni. AZt mondják, hogy ezt gyökér kezelni szokták.2009. aug. 7. 18:44
1/5 anonim válasza:
Én tegnap voltam,attak érzéstelenítőt amit a terhesek is kaphatnak,nem fájt csak én féltem nagyon,gyökérkezelt és holnap megyek vissza betömetni!
2/5 anonim válasza:
Az még nem biztos, hogy gyökérkezelés lesz. Látnia kell az orvosnak, de elvileg kaphatsz érzéstelenítőt, attól is függ persze, hányadik hétben vagy. Nekem több fogam is gyökérkezelt sajnos, de csak az orvos tudta megállapítani, hogy ez szükséges, mert én csak azzal mentem el hozzá, hogy fáj.
4/5 anonim válasza:
Szia!Lehet gyökérkezelni végig a terhesség alatt.Ha,pukli van az ínyeden lehet szuri se kell,mert elhalt a fog,(tályog kivezető nyílása szokott lenni a fehér pukli,de más is lehet,pl.:aphta)de ha kell szurit is kaphatsz végig,nagyon gyengék a fogászati injekciók,lebomlanak,mielőtt eljutnának a babához.Csak a röntgent kell későbbre halasztani!Üdv.:24 hetes fogorvosasszisztens
5/5 A kérdező kommentje:
sziasztok, azért gondolom hogy gyökérkezelni kell és nem halt el, mert fáj. Az elhalt fog nem fáj?! Én legalábbis úgy gondolom. Lehet nem jól. De kiesett ebből a tömés, 1 hete hívtam hogy mikor mehetek, és már 08,28.-ra adott is időpontot!! 1 hónap. Most 33, akkor 36 hetes leszek. Ma kezdett el fájni, ezért hétfőn reggel elmegyek az tuti!
2009. aug. 7. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!