Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 4. gyerkőcnél hány hetes...

A 4. gyerkőcnél hány hetes terhesen volt a külvilágnak "gyanús" a hasatok?

Figyelt kérdés
Az kalkulátor szerint az alul táplált kategóriába tartozom,8 hetesen voltam 1. védőnőknél,akkor 45,5 kg-t mértek (Az 1. terhességnél 10 hetesen voltam 1. védőnőknél,akkor kereken 45kg-t mértek). Igazából a hasam eddig csak az első terhességről megmaradt megnyúlt bőr miatt látszódott,ami ruha alatt nem is látszódott,de most a megnyúlt bőr már nem látszik megnyúltnak,mint ha nem is tudom... a 3. babával 18 hetesen néztem ki így,és nem hinném,hogy 2 hét alatt annyit híztam volna... szóval értitek!
2012. júl. 15. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a félidőben már akkora volt a hasam, mintha a 7. hónapban járnék.

Az a gond, hogy én télen voltam terhes és az ismerősök kabátban láttak állandóan, így nem tudám megmondani, hogy mikortól vált feltűnővé.

2012. júl. 15. 17:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Te mikortól láttad azt,hogy mintha határozottan pocakod lenne?

Tudom,hogy azt mondják,hogy a többedik terhességnél gyorsabban nő a méh,hamarabb látszik a terhesség,de szerintem még a 4. terhességnél sem látszódik ennyire...

2012. júl. 15. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem, hogy már a 10. héten. Még fénykép is készült, elég látványosan kezdtem gömbölyödni.
2012. júl. 16. 10:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy válaszoltál!! :-)

Esetleg fel tudnád tenni a képet?

2012. júl. 16. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!