Ha valaki nem kap sms-t a sejtbanktól a megbeszélt időben, akkor az már gyanus tényleg? Hallottam ilyesmit
nem tudom biztosan de nekem az rémlik hogy 2 hét körül van hogy megkapd az smst-t
én is egy hét és pár nap után kaptam és minden rendben volt.
Az AFP-re már tudtam az eredményt.
19 hetes kismama
Nekem annak idején 3,5 hét volt, mire megkaptam az eredményt. Ahhoz képest, hogy azt ígérték: 3 nap alatt megkapom az sms értesítőt... Mikor már csak teltek a hetek eseménytelenül, kerestem telefonszámot, e-mail címet és addig hívogattam őket meg írkáltam nekik, amíg végre választ nem kaptam. Mondjuk az én esetemben adminisztrációs hiba is volt, amiről persze mélyen hallgattak, és ezt a tényt is csak később tudtam meg.
A végén már annyira kivoltam idegileg, hogy közöltem velük: hívjanak fel az eredmény miatt, mert azt hiszem ennyit megérdemlek ezek után. Fel is hívtak, persze minden rendben volt, utána még az sms értesítőt is elküldték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!