Volt egy nőgyógyászati műtétem,4250 lett a babám, viszont se fájás, se tágulás nem volt. Szépen, megbeszélt időbe kivették a babám (túlhordtam 4 napot). Elképzelhető, hogy most érett lesz a méhszáj?
Szerintem minden nőnek, anyának, szíve joga, hogy ő döntsön a testéről, persze orvosi beleegyezéssel. De már előre vihogok itt magamban, miket fognak itt neked írni...!:)
Múlt héten olyat hallottam a tvben, ahová meghívtak reggeli műsorba egy dúlát, szülésznőt, hogy kisérletek bizonyítják, hogy a szülési fájdalmak olyan hormonokat szabadítanak fel az agyban, ami nagyban elősegíti az anya-gyermek kötődést, erősíti a kapcsolatot. Persze erre megkérdezte a műsorvezető, hogy na akkor most a császárosoknak meg akik epidurált kérnek,nem lesz olyan jó a kapcsolata a gyerekükkel???:) Szóval hihetetlen már miket kitalálnak, hogy úgymond reklámozzák a természetes, mindenféle beavatkozásmentes szülést. Szerintem mindenki tegye úgy, ahogy jónak látja. De aki direkt császárt akar, az jobb ha mélyen csöndben van, mert itt is és máshol is megkapja a vizes lepedőt az tuti!
az előző válaszadótól kérdezném, hogy így milyen volt a 2. szülésed? olyan mintha először szültél volna, nem? és utólag is sajnálod, hogy nem úgy lett mint az első? ha ciki írhatsz választ priviben is:)
Csak azért kérdezem, mert én is így voltam elsőre, és nem tudom mi lesz majd legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!