Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez mit jelent pontosan? Az...

Ez mit jelent pontosan? Az orvosom azt javasolja, hogy megbeszélt időpontban szüljek.

Figyelt kérdés
Azt gondolom, hogy beindítják, de hogyan? Befektetnek előtte, vagy egyszerűen besétálok és szülök? :)Aki járt így légyszi válaszoljon. Köszönöm. 37hkm
2011. jan. 7. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát gondolom befektetnek, kapsz oxitocint, és hajrá.
2011. jan. 7. 19:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Mind a kettő indított szülésem volt, 1. túlhordás, 2. cukorbetegség miatt.

Ua kórház, ua orvos.

Reggel bementem, burokrepesztés, beöntés (én kértem), mivel nem indultak be a fájások oxitocin, valamennyi tágulás után eda..

2011. jan. 7. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a második szülés volt indított!

Előző nap befektetett a doki, másnap burok repesztés, beöntés és nemsoká jöttek a fájások.Edát nem kaptam.Csak homeopátiás gyógybigyókat.6 óra múlva ott volt a kis csöppem.

2011. jan. 7. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem holnap ügyel a dokim. Tegnap vizsgált és azt mondta 2 újnyira nyitva vagyok, "ha van kedvem" holnap menjek be 10-re cuccal és szülünk. Amúgy 38 hetes vagyok. Olyan váratlanul ért, itt ülök, netezek a cuccaim szanaszéjjel és annak tudatában vagyok, hogy holnap szülni fogok. Valahogy nem hiszem el! :)

Szóval válasz a kérdésre, ügyeletbe megyek be, burkot repeszt, oxi aztán jöhet aminek jönnie kell.

2011. jan. 8. 17:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Szurkolok Neked, ügyesek legyetek. könnyű szülést és jó babázást kívánok.
2011. jan. 8. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm, már pakolok, remélem nem lesz túl nehéz szülés így,hogy nem magátol indul, igaz most megyek lépcsőzök,meg tornázok egy sort hátha rásegítek. :)
2011. jan. 8. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!