Ez mit jelent pontosan? Az orvosom azt javasolja, hogy megbeszélt időpontban szüljek.
Mind a kettő indított szülésem volt, 1. túlhordás, 2. cukorbetegség miatt.
Ua kórház, ua orvos.
Reggel bementem, burokrepesztés, beöntés (én kértem), mivel nem indultak be a fájások oxitocin, valamennyi tágulás után eda..
Nekem a második szülés volt indított!
Előző nap befektetett a doki, másnap burok repesztés, beöntés és nemsoká jöttek a fájások.Edát nem kaptam.Csak homeopátiás gyógybigyókat.6 óra múlva ott volt a kis csöppem.
Nekem holnap ügyel a dokim. Tegnap vizsgált és azt mondta 2 újnyira nyitva vagyok, "ha van kedvem" holnap menjek be 10-re cuccal és szülünk. Amúgy 38 hetes vagyok. Olyan váratlanul ért, itt ülök, netezek a cuccaim szanaszéjjel és annak tudatában vagyok, hogy holnap szülni fogok. Valahogy nem hiszem el! :)
Szóval válasz a kérdésre, ügyeletbe megyek be, burkot repeszt, oxi aztán jöhet aminek jönnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!