Ha pontosan tudom a fogantatás napját, akkor mennyi az esélye, hogy a kiírt időpontban születik a baba? Ugyanannyi, mint másnak? Vagy ilyenkor biztosabb, hogy időben jön?
szia szilvia !
te is március 11 én szültél? :)
én is ! te mikor pontosan ha meglehet kérdezni és hol?
amúgy én 2010 március 6ra voltam kiírva de túlhordtam 1 héttel szerintem a hóviharos napnak köszönhetem a kislányomat
Igen tudom, hogy az orvos hogy számol. De akinek rendszertelen a menstruációja, vagy nem félidőben van peteérése, annak félreszámolhat.
Én tudom a fogantatás napját, előtte két héttel volt az utolsó mensim első napja, szóval a doki is arra a napra írt ki, mint amit én számoltam magamnak a fogantatás alapján. UH értékek is alátámasztják a babám korát. Így, hogy minden stimmel, nincsenek kételyes dátumok, nagyobb az esélye, hogy a kiírt időpontban szülök? Vagy így is előfordulhat +/- 1-2hét?
Bőven előfordulhat csúszás.
Nekem tuti volt a peteérés dátuma (uh+teszt), mégis 5 nappal később jött a gyerek.
Szia!
Én is úgy működtem ilyen téren mint a svájci óra :) 28 napos ciklus 14. napi pé-vel!
Március 16-án voltunk együtt reggel (akkor reggel volt pém is) Apa elutazott utána szóval tuti akkor fogant! :)
Dec-7re voltam kiírva és 4-én született!
Ez egyén függő, hogy a Te szervezeted hány napig "terheskedik", viszont ha visszaáll a ciklusod a köv baba előtt ebből már tudsz majd számolni!Őt már pontosabban meg tudod majd mondani!
Pl unokatesóm, pontosan mensizett 14. napi pével, és mind a két gyerkőcét a kiírt előtt 3 héttel szülte!Angliában így a nagynéném az elsőt lekéste :) a másoiknál 4 héttel hamarabb ment, így pont időben volt! :)
én is tudtam a napot, és pontosak a ciklusaim, az esetek 95%-ban 27 napos, a többi esetben 28. dec. 23 volt amit az orvos számolt, és amit én is, és dec. 23-án szültem. :)
de lehet, ez csak véletlen, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!