Szabad-e ezt enni, szabad-e azt enni? Nem túlzás már ez egy kicsit?
Figyelt kérdés
én elhiszem hogy a terhesség egy más állapot én is az vagyok, de most már naponta látni ilyen kérdéseket,amik már viccesek hogy szabad-e fagyit enni szabad-e áfonyát enni palacsintát, meg miegymás..
a terhesség nem betegség csak egy állapot, miért kéne máshogy élnünk mást ennünk mint nem terhesen, egyszerűen csak egészségesebben kell táplálkozni sok gyümölcsöt zöldséget kell enni ..
de hogy ne egyek meg egy gofrit mert egyesek azt hiszik nem sült meg benne a tojás rendesen, a palacsinta se sül több ideig, mégis megesszük..
miért van ennyi parázó kismama??
a végén már az lesz a kérdés hogy szabad-e enni egyáltalán..
vagy ez csak engem idegesít??
2012. júl. 16. 20:20
21/23 anonim válasza:
Nah és megint miért én lettem megint lepontozva? .....
22/23 anonim válasza:
Epret is lehet enni, tévhit, hogy nem. Max szoptatáskor (bár annak még nem néztem utána) nem, ill. 1,5 éves kor alatt talán nem. Szoptatáskor már szűkül az ehető kaják köre, igaz ki kell tapasztalni, lehet a baba semmitől se hasfájós.
23/23 A kérdező kommentje:
hú jó sokan írtatok :)
szóval egyöntetűen túlzás...
2012. júl. 17. 08:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!