Terhes vitamin mellett szedhetek magne b6ot vagy az mar tulzas? Magne b6 jo barnazaskor?
Persze, nyugodtan szedheted, csak jót tehet.
Én is szedtem, doki ajánlotta, oldja a görcsöket, keményedéseket.
Szedhetsz,sőt szokták is javasolni.
Lazitja a méh izmait a b6 pedig a hányingerre is jó.
Attól függ mennyi idős terhes vagy.A vége felé a 36.-ik héttől már nem javasolják.
Jah igen,amikor kórházban voltam és hoztak be kismamákat,akiknek túl korán megindult a szülés,vagy méhösszehúzódásuk volt,keményedtek,stb magnéziumot kaptak!
Ha k"isterhes" vagy nem kell nagy dózis 2*1 mert később,ha keményednél,akkor meglehet emelni az adagot.
Én is problémás voltam és 3*2 volt az adagom!
Minden jót Neked!
Igen, szedhető a vitamin mellett, de az orvosod úgyis mondani fogja, ha szükséges.
Barnázás: semmi köze a magne B6-nak. A "barnázás" az gyakorlatilag vérzés. Ha ilyet tapasztalsz terhesség alatt, akkor azonnal irány az orvos vagy a kórház.
Nekem is mondta a dokim, hogy az elevit mellett napi 3*2 Magne B6-ot szedjek... szóval még jót is tesz!
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!